ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣΗ: Ο απόηχος της Γ.Σ.

  • Πρόταση Κουλούρη για χειμερινή διακοπή των Πρωταθλημάτων!

Η  ΕΠΣ Ηλείας ανακοίνωσε και επίσημα χθες τις ημερομηνίες έναρξης των τοπικών της πρωταθλημάτων, σύμφωνα με την υπ. αρ. ομόφωνη απόφαση 45/31-08-2020

Ε.Ε./ΕΠΣΗ! Έτσι η  Α1 DEDALOS SECURITY,  ξεκινά το  διήμερο  19-20/09/2020 ! Η Α2 SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ., το διήμερο  26-27/09/2020 και η Β CENTRAL, το διήμερο 31/10-01/11/2020!

Σε ότι αφορά τήρα την προχθεσινή Γ.Σ. που προηγήθηκε των κληρώσεων των πρωταθλημάτων, με καθολικό τρόπο, οι 43 ομάδες της ΕΠΣΗ που βρέθηκαν στη Γ.Σ., ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό. Βεβαίως υπήρχαν όπως κάθε χρόνο κάποιες απουσίες, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων, ήταν εκεί. Στα αξιοσημείωτα της Γ. Σ., πέρα από το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο περιέγραψε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης, η πρότασή του προς συζήτηση, το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας να διακοπεί τον Δεκέμβριο και να επαναρχίσει τον Μάρτιο, έτσι ώστε αφενός να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού, αλλά και να διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος, αν όλα πάνε καλά, με θεατές, αν και εφόσον η κατάσταση ομαλοποιηθεί. Δεσμεύτηκε μάλιστα όταν θα πλησιάσει ο καιρός, να το θέσει το θέμα προς συζήτηση, ενώ δεν απέκλεισε αυτό να επεκταθεί και στις μικρότερες κατηγορίες. Ωστόσο έδωσε προτεραιότητα στην Α1 κατηγορία, επειδή οι ομάδες εκεί έχουν περισσότερα έξοδα και είναι εκείνες οι οποίες πλήττονται περισσότερο από την απουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Σε ότι αφορά  το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, η προγραμματισμένη  κλήρωση των αγώνων αναβλήθηκε, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κάποιες ομάδες να ετοιμαστούν και να δηλώσουν συμμετοχή!  Στα αξιοσημείωτα επίσης της Γ. Σ. που έγινε στην Κουρούτα, η άριστη οργάνωση και τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Στην είσοδο του ξενοδοχείου, όλοι οι παρευρισκόμενοι θερμομετρήθηκαν, ενώ μοιράζονταν και δωρεάν μάσκες.

Η διαφωνία Κουλούρη – Ντάβαρη, Πέλοπα Π. , Αλφειού και Νίκης στην μετάθεση της πρεμιέρας της Α1 !

“Έκρηξη” του Κώστα Ντάβαρη  και άλλων ομαδόν είχαμε, όταν άκουσαν  κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, ότι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπορεί να καθυστερήσει. “Γιατί δεν μας το λέγατε να κάτσουμε ένα μήνα αργότερα”, είπε. Αντίθετη άποψη στην αναβολή εξέφρασε αρχικά ο Πέλοπας Πύργου και στη συνέχεια ο Αλφειός Επιταλίου και η Νίκη Τραγανού. Στον διάλογο ανάμεσα σε Ντάβαρη και Κουλούρη, ο Ντάβαρης “εκρήγνυται” στο σημείο που ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ επικαλείται τον κορωνοϊό για πιθανή αναβολή, με τον Ντάβαρη να υποστηρίζει ότι είχε πάρει διαβεβαιώσεις από τον Σάκη Καραλάγα ότι η πρεμιέρα δεν θα αργήσει ούτε μια μέρα. Στη συνέχεια, ο Κουλούρης λέει ότι η Εκτελεστική Επιτροπή θα λάβει υπόψη της αυτά που λέει ο Ντάβαρης, με τον επικεφαλής του Πανηλειακού να επιμένει ότι το θέμα δεν πρέπει καν να συζητηθεί, λέγοντας την ατάκα: “Τώρα μας λαμβάνεις υπόψη σου, αλλά όταν θα πας μόνος σου,  θα μας γράψεις…“.

Αρ. Κουλούρης: «Να ενημερώνεστε από το σαΐτ της ΕΠΣΗ»!

Βέβαια μέσα σε όλα, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Αρ. Κουλούρης, δεν παρέλειψε να τα βάλει για ακόμα μια φορά με τους δημοσιογράφους! «Σας παρακαλώ είπε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Ηλειακών Σωματείων, να ενημερώνεστε  από το σαΐτ της ΕΠΣΗ, γιατί  οι δημοσιογράφοι παρασύρονται…, και κάποιες φορές γράφουν  «μπούρδες»!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Ε.Ε./ΕΠΣΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΊΑ!

Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας ευχαριστούν θερμά  τα σωματεία για τη συμμετοχή τους στη Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο AMALIAS στην Κουρούτα Αμαλιάδας και την ευρεία αποδοχή των πεπραγμένων της διοίκησης. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με την καθολική αποδοχή και επιδοκιμασία του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της Διοίκησης τιμά ιδιαίτερα την Διοίκηση της ΕΠΣ Ηλείας και αποτελεί αναγνώριση του έργου της. Αναλύθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι προτάσεις του Προέδρου και της Ε.Ε./ΕΠΣΗ για την ομαλή πραγματοποίηση των πρωταθλημάτων την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Μια χρονιά στην οποία αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο εχθρό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί έτσι ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί. Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας συγχαίρει τους εκπροσώπους των σωματείων για το πολιτισμένο και φιλικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και τους ευχαριστεί για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Διοικητικός Απολογισμός: Ψήφισαν 43

ΝΑΙ 43
ΟΧΙ 0

Οικονομικός Απολογισμός:  Ψήφισαν 43

ΝΑΙ 43
ΟΧΙ 0

Οικονομικός Προϋπολογισμός: Ψήφισαν 43

ΝΑΙ 43
ΟΧΙ 0

 

Όλη η επικαιρότητα