Αθλητισμός

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στην όγδοη θέση η Εθνική στην 4η ο Καραλής!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (20/6), και η Εθνική στίβου, δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Στο Κλουζ της Ρουμανίας πήρε τελικά την όγδοη θέση στην 1η κατηγορία, συγκεντρώνοντας 255 βαθμούς, με τη Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 200μ., τον Ανδρέα Πανταζή στο τριπλούν και τη Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία να έχουν την καλύτερη παρουσία στη δεύτερη μέρα των αγώνων, παίρνοντας την τρίτη θέση στα αγωνίσματά τους.

Ο Ηλείος Εμμανουήλ Καραλής του Απόλλωνα Πύργου ξεκίνησε τον αγώνα του στο επί κοντώ με άλμα στα 5μ.30 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Κατόπιν άφησε το 5μ.40 μ. και ξεπέρασε τα 5μ.50 μέτρα που ήταν και η τελική του επίδοση.

Ο 22χρονος, που κατέλαβε την τέταρτη θέση, άφησε το 5μ.55 και δοκίμασε δύο φορές στα 5μ.60 και στα 5μ65, χωρίς επιτυχία. Νικητής στο επί κοντώ ήταν ο Τούρκος Ερσού Σασμάμε 5μ.65 και χαμένες προσπάθειες στη συνέχεια στα 5μ.85 και ακολούθησαν οι Αλμπέρτο (Ελβετία) και Κούντλτιτσα (Τσεχία) με 5μ.55 εκ.

Όλη η επικαιρότητα