Ηλεία

Ευχαριστήρια επιστολή των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων της Ηλείας στην «MEDITERRE EUROFOOD Α.Ε»

Οι πυρόπληκτοι κτηνοτρόφοι και κάτοικοι της περιοχής για την πρωτοβουλία της «MEDITERRE EUROFOOD Α.Ε»

Στις δραματικές ώρες που περάσαμε και μπροστά στο αδιέξοδο της επιβίωσης του ζωικού μας κεφαλαίου, υπήρξαν συνάνθρωποι μας που με πραγματική αγάπη και ευαισθησία βρέθηκαν δίπλα μας, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για να σταθούμε στα πόδια μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής.

Με αυτές τις σκέψεις ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την εταιρεία «MEDITERRE EUROFOOD Α.Ε» και τον διευθύνοντα σύμβουλό της Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο που από την πρώτη στιγμή έδειξαν το ενδιαφέρον τους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία αποστολής μεγάλων ποσοτήτων ζωοτροφών, ιδιαίτερα αναγκαία μετά την καταστροφή των πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Δραστηριοποιούμενοι στην Ηλειακή ύπαιθρο η εταιρεία και οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν γνωρίζουν πολύ καλά το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητες της αγροτοκτηνοτροφίας αλλά και της περιοχής, κατανόησαν τις δυσκολίες και τα προβλήματα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κάλυψη ουσιαστικών για εμάς αναγκών.

Η Ηλεία μας χρειάζεται τέτοιες πρωτοβουλίες από επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται από πνεύμα συνεργασίας, επενδύουν με βασικό στόχο το θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, δείχνουν την ανθρωπιά τους και πάνω απ’ όλα ξεδιπλώνουν την πραγματική τους αγάπη για τον τόπο.

Στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της στήριξης, η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί έναν αρωγό στον αγώνα που δίνουμε για να κρατήσουμε τις περιοχές μας ‘’ζωντανές’’.

Με αφορμή τα άνωθεν, καλούμε όλες τις δυνάμεις του τόπου, επιχειρηματικές και μη, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και τα ΜΜΕ να συνδράμουν με την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, ώστε να ξαναχτιστούν όσα καταστράφηκαν».

Οι πυρόπληκτοι κτηνοτρόφοι των περιοχών Ξηρόκαμπος, Αμπάρι, Λάσδικα, Βίλια, Νεμούτα, Πόθου.

Όλη η επικαιρότητα