Γ Εθνική

Ηλίας Κουλούρης (Αίας Γαστούνης): «Όλα ανοιχτά…»

Ο παίκτης πήρε την ελευθέρα του από τη Γαστούνη.
ποδοσφαιριστές αγκαλιάζονται

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες…, από τον «νεοφώτιστο» Αίαντα Γαστούνης, ο «Χαϊ – σκόρερ του» 9ου ομίλου της Γ΄ εθνικής Ηλίας Κουλούρης, που όχι μόνο έφτασε τα 12 συνολικά, αλλά αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ σε όλη τη Γ΄ εθνική.

Ο παίκτης λοιπόν πήρε την ελευθέρα του από τη Γαστούνη (άλλωστε η συμφωνία που είχε, ήταν για ένα χρόνο), και όλα δείχνουν ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, και την S.L. 2, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την περσινή του επιτυχία. Παίρνοντας αφορμή λοιπόν αφορμή από όλα αυτά , η εφ.«Πατρίς – Σπορ», ζήτησε τη γνώμη του 21 χρόνου Αχαιού παίκτη, Ηλία Κουλούρη.

Ένα παιδί που ήρθε φέτος στη Γαστούνη από τη Δόξα Ν. Μανωλάδας. Ένα παιδί που κατάγεται από τον Απιδεώνα Αχαΐας, και μπορεί αν συνεχίσει έτσι, να αφήσει εποχή… στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Από 5 χρονών στο γήπεδο!

Ο Ηλίας Κουλούρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου Λάππα σε ηλικία 5 ετών, παραμένοντας εκεί έως τα 12. Στη συνέχεια πήγε για 2- 3 χρόνια στον Πρωτέα, και κατόπιν στον Πανμοβριακό για μια σεζόν, κάνοντας το άλμα στην Κ. 20 της ΑΕΚ. Όμως κάποιοι οικογενειακοί λόγοι, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στον Πανμοβριακό, με τον οποίο πήρε τον τίτλο στην Α1 της ΕΠΣ Αχαΐας, και την άνοδο στη Γ΄ εθνική, όπου αγωνίστηκε έως τον Ιανουάριο της επόμενης σεζόν.

Για να μετακομίσει τότε στη Δόξα Ν. Μανωλάδας, και να αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο, 2019 – 20, μέχρι που το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στον Αίαντα Γαστούνης, στον οποίο υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.

Ηλία, έπαιξες βασικός για πρώτη χρονιά στη Γ΄ εθνική, και βγήκες πρώτος σκόρερ όχι μόνο στον όμιλο σου, αλλά σε όλους τους ομίλους της Γ΄ εθνικής

«Όπως σας είχα πει και στην αρχή της σεζόν, εμένα η δουλειά μου μέσα στο γήπεδο, ήταν να βοηθήσω την ομάδα μου, να υλοποιήσει τον στόχο της εδραίωσής της στη Γ΄ εθνική, κάνοντας ταμείο… στο τέλος. Δεν με ενδιέφερε προσωπικά πόσα γκολ θα βάλω, αλλά να κάνω καλές εμφανίσεις, και φυσικά να παραμείνει η ομάδα μου στην Γ΄ εθνική. Φυσικά ο πρώτος στόχος επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα δικά μου γκολ, ήταν ο δεύτερος στόχος. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά ».

Ηλία που κατά τη γνώμη σου και τι σημαίνει αυτή η πρωτιά;

«Όλα είναι θέμα δουλειάς, και εγώ δούλεψα πολύ μόνος μου στην διάρκεια της καραντίνας. Και στον Αίαντα φέτος αποδέκτη εμένα. Βέβαια εδώ να σημειώσουμε και τη σημαντική συμβολή του προπονητή μας Θόδωρου Ανδριόπουλου. Ενός τεχνικού που ξέρει να παίρνει… ώστε να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, ακόμα καλύτερα».

Τώρα πλέον που έληξε η συνεργασία σου με τον Αίαντα, ποιος είναι ο δικός σου στόχος, μιας και όλοι στη Γ΄ εθνική και όχι μόνο, μιλούν για σένα;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα να σχεδιάσω το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Ακόμα… δεν τελείωσε καλά – καλά το πρωτάθλημα ( Θα ξεκουραστώ τώρα, απολαμβάνοντας τις διακοπές, και όταν έρθει η ώρα, θα δούμε το μέλλον μου. Πάντως να ξερεται όλα είναι ανοιχτά…, χωρίς να σας κρύβω, ότι με ενδιαφέρει αμεσα η S.L. 2 »

Όλη η επικαιρότητα