ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακός Λεχαινών: Αποχώρησε ο Αλεξανδρόπουλος

«Την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο της ομάδας του Ηλειακού Λεχαινών, ανακοίνωσε ο Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος όπως αναφέρει, δεν θα είναι παρών στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Ως Πρόεδρος του Ηλειακού Λεχαινών, θα ήθελα να ανακοινώσω το τέλος της διετούς θητείας του Δ.Σ. και την προσωπική μου αποχώρηση, έως τις 30/6, οπότε λήγει και τυπικά η ποδοσφαιρική χρονιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς,

– Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αυτά τα καταπληκτικά παιδιά, που ειδικά την περσινή και την έναρξη της φετινής σεζόν, έθεσαν ανιδιοτελώς τον εαυτό τους στην διάθεση της ομάδας, αντιλαμβανόμενοι πρώτοι και πάνω από όλους, τις ανάγκες των καιρών.
Που με την συμπεριφορά τους και τον χαρακτήρα τους, έκαναν τα αποδυτήρια της ομάδας, πραγματικά μία οικογένεια, δημιουργώντας ένα καταπληκτικό κλίμα αθλητικής παιδείας και όχι μόνο.
Είναι η καρδιά και η ψυχή της ομάδας και η βάση πάνω στην οποία θα πρέπει, κατά την γνώμη μου, να στηριχθεί και η επόμενη Διοίκηση, για να συνεχίσει το πρόγραμμα και την φιλοσοφία που έχει τεθεί εδώ και δύο χρόνια.

– Τα μέλη της Διοίκησης.
Που αυτά τα τέσσερα χρόνια, όχι μόνο δεν εγκατέλειψαν, αλλά ούτε για μία στιγμή δεν απομακρύνθηκαν από την ομάδα.
Ο Ηλειακός είχε την τύχη, και εγώ προσωπικά, ως συνεργάτες, να έχει μονίμως, πάνω από 10 άτομα, που ακούραστα και με προσωπικό κόστος, ο καθένας στον τομέα του, διεκπεραίωναν ότι είχε να κάνει με την σωστή διοικητική λειτουργία της ομάδας.

– Τους φροντιστές της ομάδας και του γηπέδου.
Ότι και να αναφέρω γι’αυτούς……. είναι λίγο.
Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κάθε προπόνηση και αγώνα, δίπλα στους ποδοσφαιριστές, για να προσφέρουν τα πάντα…..
Αυτοί, που με ατελείωτες ώρες προσωπικής εργασίας, φρόντιζαν και αγωνίζονταν για την καταλληλότητα των υποδομών και του αγωνιστικού χώρου, κεντρικού και βοηθητικού.
Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα επίσης να κάνω, σε όσους μετέτρεψαν το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο σε πραγματικό στολίδι, κατά την περίοδο της περσινής καραντίνας.

– Τους φιλάθλους, που στήριξαν με την παρουσία τους και όχι μόνο, την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, καθ’όλη την διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων.
Όχι μόνο δεν άφησαν άδεια την κερκίδα, αλλά πολλές φορές, εντυπωσίασαν με την αριθμητική τους παρουσία, με τέτοιο τρόπο που ζήλευαν και ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική, δίνοντας στον Ηλειακό την βαρύτητα και την αίγλη που πρέπει να έχει.

– Τους προπονητές, που αυτά τα 4 χρόνια πέρασαν από την ομάδα και γνώρισα προσωπικά.
Προπονητές, που πραγματικά αγάπησαν την ομάδα και που έδωσαν από την ψυχή τους ότι μπορούσαν, αφού οι περισσότεροι από αυτούς είχαν υπάρξει και ποδοσφαιριστές του Σωματείου.

– Και τέλος, τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο των Λεχαινών και της ευρύτερης περιοχής, που στήριξε οικονομικά το περσινό εγχείρημα (και όχι μόνο) της διαφημιστικής παρουσίας στο γήπεδο και το οποίο, λόγω υγειονομικών συνθηκών, δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί (κάτι το οποίο θα γίνει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού).
Πρωτόγνωρη και σημαντική η εμπειρία που έζησα αυτά τα 4 χρόνια.
Ήμουν και θα είμαι πάντα οπαδός αυτής της ομάδας.
Επίσης, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες, ότι θα παραμείνω ενεργός και αρωγός, ώστε να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί με επιτυχία και σιγουριά, η μετάβαση στην επόμενη Διοίκηση και τον επόμενο Πρόεδρο.
Σας ευχαριστώ όλους, μέσα από την καρδιά μου, για την στήριξη και την βοήθεια σας, αυτά τα χρόνια,
και προς την ομάδα και προς το πρόσωπό μου.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, εάν κάποιον τον αδίκησα ή τον στεναχώρησα και να τον διαβεβαιώσω ότι εάν έγινε, έγινε άθελά μου και με μοναδικό γνώμονα το πως αντιλαμβάνομαι το καλό του Ηλειακού.

Υ.Γ.: Εντός του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.
Με νέα ανακοίνωση μου, θα αναφερθώ απολογιστικά στην σημερινή κατάσταση της ομάδας: έμψυχο υλικό, οικονομικά, αθλητικό υλικό κ.τ.λ. , ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι, όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην Γενική Συνέλευση».

Όλη η επικαιρότητα