Κόσμος

ΗΠΑ: Αστυνομικοί πέρασαν για ναρκωτικά μια τεφροδόχο με στάχτες: «Αυτή είναι η κόρη μου!»

Συνέλαβαν τον πατέρα ενός 2χρονου κοριτσιού

Σε κλάματα ξέσπασε ένας πατέρας στο Ιλινόις όταν αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν μια τεφροδόχο, πιστεύοντας ότι βρήκαν μεθαμφεταμίνη, για να ανακαλύψουν τελικά τις στάχτες της κόρη του

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, οι αστυνομικοί λένε στον άντρα -που βρίσκεται ήδη στο περιπολικό με χειροπέδες- ότι έλεγξαν τα περιεχόμενα της τεφροδόχου και πως θεωρούν ότι έχει ναρκωτικά.

Αμέσως μετά ακούγεται η αγωνιώδης φωνή του πατέρα ενώ εξηγεί ότι πρόκειται για τις στάχτες της νεκρής κόρης του, παρακαλώντας τους αστυνομικούς να του επιστρέψουν την τεφροδόχο.

Η Ta’Naja Barnes, 2 ετών, πέθανε από ασιτία λόγω αμέλειας της φυλακισμένης μητέρας της και του φίλου της.
Ωστόσο, ένας αστυνομικός τού κλείνει την πόρτα και μετά φαίνεται να γελάει ενώ εξηγεί γελώντας στους υπόλοιπους την κατάσταση, προσθέτοντας πως η ουσία βρέθηκε θετική σε μεθαμφεταμίνη.

Στη συνέχεια, ανοίγει το πορτ μπαγκάζ ενώ ο πατέρας ουρλιάζει από το πίσω κάθισμα πόσο σημαντική είναι η τεφροδόχος και οι στάχτες για εκείνον.

Τελικά οι αστυνομικοί αποφάσισαν να επιτρέψουν την τεφροδόχο στον πατέρα του άντρα, που βρισκόταν επίσης στο σημείο. Ο άντρας κατέθεσε μήνυση εναντίον της πόλης του Σπρίνγκφιλντ.

Πηγή: lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα