Lifestyle Smile

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τα δίδυμα στο Instagram

Ακούστε το άρθρο

Το περιμέναμε πως θα συνέβαινε

Λίγες εβδομάδες προτού το 2020 μας αποχαιρετίσει έκανε στη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη το πιο όμορφο δώρο. Η παρουσιάστρια και influencer είναι έγκυος σε δίδυμα και η χαρά τους είναι απίστευτη. Διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και αυτό το βλέπουμε συνεχώς μέσα από τα accounts τους στο Instagram.

Η νέα χρονιά θα τους φέρει τα δώρα τους και ανυπομονούμε για τις πρώτες φωτογραφίες της με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τη χθεσινή ημέρα την πέρασαν οικογενειακά και μάλιστα μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο account της μας αποκάλυψε πως το φλουρί στη βασιλόπιτα που έκοψαν έπεσε στο κομμάτι για τα παιδάκια τους.

«Η πρώτη μέρα του χρόνου ήταν φανταστική! Βόλτα στο πάρκο με τον Rasty, μαγείρεμα όλη μέρα για τους αγαπημένους μας, κόψαμε βασιλόπιτα (… μαντέψτε ποιοι κέρδισαν το φλουρί!!! Hint: είναι δύο), επιτραπέζια και ζεστασιά στο σπίτι! Σας στέλνουμε τις καλύτερες μας ευχές! Μακάρι το 2021 να είναι μια χρονιά πρώτα από όλα με υγεία! Ας γεμίσουν οι μέρες του με αγάπη, χαρούμενες στιγμές, χαμόγελα και πολλές αυθόρμητες αγκαλιές! Σας αγαπάμε πολύ», έγραφε στο caption των φωτογραφιών που ανέβασε στο account της.

Η εγκυμοσύνη φαίνεται να της πηγαίνει πολύ πάντως και αυτό που μπορούμε σίγουρα να πούμε είναι πως έχει ομορφύνει. Ελπίζουμε το φλουρί να κάνει τη δουλειά του και τα μωράκια τους να είναι τυχερά.

via

Όλη η επικαιρότητα