Ηλεία Μουσική Πολιτισμός

Η «Πατρίς» στα γυρίσματα του νέου video clip του Ηλείου Θεολόγου Αναγνωστόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Υπερπαραγωγή χαρακτηρίζεται το νέο video clip που αυτές τις μέρες γυρίζεται στην Αμαλιάδα από τον τραγουδιστή Θεολόγο Αναγνωστόπουλο και έχει τον τίτλο «Συγγνώμη», της λαϊκής μπαλάντας που ο ίδιος δημιούργησε.

Η «Πατρίς» συνάντησε τους συντελεστές του video clip στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και συνομίλησε μαζί τους.

Ο ερμηνευτής και δημιουργός του τραγουδιού ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος δήλωσε στην «Πατρίς»:«Το τραγούδι «Συγγνώμη», μια λαϊκή μπαλάντα, το εμπνεύστηκα πριν από χρόνια σε μια στιγμή καλλιτεχνικής ανησυχίας. Η ηχογράφηση έγινε στην Αθήνα. Στίχοι, μουσική και ενορχήστρωση δική μου. Μαζί μου και ο γνωστός στα κρουστά ,ι ο αρμένιος Σεβάν Μπαλσαμιάν και πολλοί μουσικοί. Τραγούδι και video clip θα κυκλοφορήσουν το Πάσχα. Το «Συγγνώμη» είναι το καλύτερό μου τραγούδι και αυτός είναι ο λόγος που ετοιμάζω video clip υπερπαραγωγή με πολλούς συντελεστές. Φυσικά επέλεξα την Αμαλιάδα, τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και που ζει η οικογένειά μου και που κάποτε θέλω να επιστρέψω. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα αυτής της κοπιαστικής δουλειάς για το «Συγγνώμη» θα είναι υπέροχο και το κοινό θα το αγκαλιάσει. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου»

Από αριστερά προς τα δεξιά: Παναγιώτης Μέγας Final Sounds Studio  Χριστόφορος Τρούσας make up artist Αλέξης Ρούμμλερ σκηνοθέτης  Θεόδωρος Δανίκας σκηνοθεσία  Θεολόγος Αναγνωστόπουλος Βασίλης Νυπεργιάλης επιχειρηματίας Γιώργος Γκουβέρος  επιχειρηματίας Ελένη Τάγιου φωτογράφος  Γεωργία Αναγνωστοπούλου Θανάσης Τασσόπουλος At Stage and Studio

Μεγάλη παραγωγή

Ο σκηνοθέτης κ. Δανίκας Θεόδωρος δήλωσε: «Ετοιμάζουμε το νέο video clip του Θεολόγου για το υπέροχο τραγούδι του «Συγγνώμη». Κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους θα έλεγα, γιατί είναι μια μεγάλη παραγωγή γυρισμένη στην Αμαλιάδα και την Μαραθιά, τόπους που αγαπά ο Θεολόγος. Πρόκειται για video clip που δεν έχει σχέση με όλα αυτά που βλέπουμε και μάλιστα το δημιουργούμε εν μέσω κορονοϊού τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. Θα χρειαστούμε 4-5 μέρες και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Ο καιρός πάντως δεν μας βοηθά.»

Δεν ξεχνά την Αμαλιάδα

Ο επιχειρηματίας και χορηγός της παραγωγής του Θεολόγου κ. Βασίλης Νιπεργιάλης δήλωσε στην «Πατρίς»: «Στηρίζουμε τον Θεολόγο, έναν Αμαλιαδίτη, έναν Ηλείο που έσπασε τα όρια του νομού μας και διακρίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο Θεολόγος ποτέ δεν ξεχνά τον τόπο από τον οποίο ξεκίνησε πάντα δείχνει την αγάπη του και εμείς του το ανταποδίδουμε. Αυτό το video clip θα είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων»

Ο χορηγός επιχειρηματίας κ. Γιώργος Γκουβέρος δήλωσε στην «Πατρίς»: «Είμαι φίλος του Θεολόγου πολλά χρόνια τώρα και τον στηρίζω σε κάθε του προσπάθεια γιατί το αξίζει και ως άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης. Το νέο του τραγούδι, εκπληκτικό θα έλεγα, συνοδεύεται από ένα video clip  υπερπαραγωγή γυρισμένο στην Αμαλιάδα και τις γύρω περιοχές. Πρόκειται για μια υπέροχη δουλειά»

Οι συντελεστές

Θεολόγος Αναγνωστόπουλος: Παραγωγή ενορχήστρωση Στίχοι Μουσική. -Αλέξης Ρούμμλερ: Σκηνοθεσία Διεύθυνση φωτογραφίας Μοντάζ . -Θεόδωρος Δανίκας: Σκηνοθεσία Ηθοποιός  -Μαυρομάτη Κορνηλία: Σενάριο Κείμενα. Χριστόφορος Τρούσας : Make up artist  Φροντιστής.  -Final Sounds Studio: Παραγωγή Ηχογράφησης.-At Stage and Studio: Ήχος Φώτα Εφέ.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου: Εικαστικός Φροντιστής Ελένη Τάγιου: Φωτογραφία  Γιώργος Σπυρόπουλος: Drone Φωτογραφία  Ιωάννα Τρίπυλλα : Ηθοποιός  Ανδριάννα Θεοδωρόπουλου: Καθηγήτρια χορού  Χορογράφος  Διονύσης Παπαδόπουλος: Ηθοποιός Παναγιώτης Μέγας: Ηθοποιός Βοηθός Παραγωγής  Γιάννης Μαρούδας:  Ηθοποιός

Όλη η επικαιρότητα