Ηλεία Μουσική Πολιτισμός

Η 18χρονη Έλενα με καταγωγή από τον Πύργο που ξεχώρισε στον Καναδά έβγαλε νέο τραγούδι!

«Stuck On You»- Το νέο single της Έλενα Σιδηροκαστρίτη από τον Καναδά

Elena Sidiro ή Έλενα Σιδηροκαστρίτη η πανέμορφη ελληνοπούλα του Καναδά που υπόσχεται μια μεγάλη μουσική καριέρα, μας μαγεύει με την νέα δημιουργία της με τον τίτλο «Stuck On You», που μόλις κυκλοφόρησε.

Η 18χρονη Έλενα, κόρη Ελλήνων του Καναδά με καταγωγή από την Ηλεία και τη Λακωνία, σπουδάζει στο μουσικό κολλέγιο Vanier College, στο Μόντρεαλ και έχει δουλέψει μουσικά με τον γνωστό καλλιτέχνη Patric Watson.

Ήδη τα πρώτα της βήματα έχουν γεμίσει με υψηλές προσδοκίες όσους την γνωρίζουν μουσικά και η πορεία της αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η παραγωγή του Stuck On You έγινε στην Ελλάδα από τον Παραγωγό Κώστα Λαϊνά, Studio: Track Factory Recording Studio. Στα πλήκτρα: Κώστας Λαϊνάς και κιθάρες: Στέφανος Πόπολης.

Η  Έλενα είναι κόρη του Δημήτρη Σιδηροκαστρίτη από τον Πύργο και της Μαρία Μανιατάκου από την Σπάρτη, έχει ένα μικρότερο αδερφό τον Αλέξανδρο. Ο ιδιαίτερος τρόπος που ερμηνεύει -παρά το νεαρό της ηλικίας της- καθηλώνει και αναδύει πλήθος συναισθημάτων και μουσικών χρωμάτων.

Από μικρή η Έλενα, όπως λένε οι γονείς της, έδειξε έμφαση και αγάπη για τη μουσική και ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Πήρε τα γονίδια του πατέρα, ο οποίος της έμαθε τα πρώτα μουσικά βήματα και σήμερα την συνοδεύει με την κιθάρα του.

Η πανέμορφη ελληνοπούλα του Καναδά έχει συμμετάσχει σε μουσικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις για νέους μουσικούς. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα βιντεάκια με τα τραγούδια της, έχουν μεγάλη απήχηση και τα σχόλια των followers είναι αποθεωτικά.

Όλη η επικαιρότητα