Αχαϊα

Η 40χρονη που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Πάτρα- Οι γείτονες μιλούν για τη δραματική ζωή της

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην οδό Κανακάρη στην Πάτρα, στις 13 Φεβρουαρίου. Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία καθώς υπήρχε έντονη δυσοσμία που τους έκανε να καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά. Η εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, το οποίο ανήκε στη 40χρονη, ξεπερνά τον ανθρώπινο νου.

Η άτυχη 40χρονη βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο κρεβάτι της και ήταν ντυμένη με καθημερινά ρούχα. Το πτώμα της που βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση μαρτυρούσε πως άφησε την τελευταία της πνοή εδώ και αρκετό καιρό. Τη φρίκη του σκηνικού συμπλήρωναν οι γάτες και τα ποντίκια που είχαν μπει από τα παράθυρα του διαμερίσματος τα οποία βρέθηκαν ανοικτά. Χαρακτηριστικό της φρίκης είναι ότι ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο δεν ήταν σε θέση να καταλάβει πόσο ακριβώς καιρό ήταν νεκρή μέσα στο διαμέρισμα. Ωστόσο βέβαιο είναι ότι βρισκόταν σε αυτή την κατάταση για αρκετές εβδομάδες.

Γείτονες που διατηρούν καταστήματα δίπλα από το σπίτι της 40χρονης περιγράφουν τη θλιβερή ιστορία που κρύβεται πίσω από την άτυχη γυναίκα και το φρικτό τέλος της. Να σημειώσουμε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και κοινωνικής απομόνωσης ενώ μετά τους γονείς της έχασε έναν μεγαλύτερο αδελφό που είχε αντίστοιχα προβλήματα. Ο τρίτος από τα αδέλφια, με τα ίδια προβλήματα υγείας επίσης, φιλοξενείται σε κάποιον ξενώνα.

Όλη η επικαιρότητα