ΕΠΣ Ηλείας

Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής της Νίκης Τραγανού

Αναβάλλεται ο αγώνας του πρωταθλήματος με τον Ξενοφώντα Κρεστένων.

Θετικός στον covid-19 βρέθηκε ποδοσφαιριστής της Νίκης Τραγανού από τη Γαστούνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ηλείας, έκανε γνωστή την απόφαση για αναβολή όλων την αγώνων του τριημέρου 17-19/10.

ΕΟΔΥ στα Λεχαινά

Στο μεταξύ την Δευτέρα στα Λεχαινά στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης θα υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το οποίο θα κάνει προληπτικές εξετάσεις για covid 19 σε όλους τους εργαζόμενους.

H ανακοίνωση του Συλλόγου:

Η Νίκη Τραγανού ενημερώνει ότι διαγνώσθηκε μεμονωμένο κρούσμα covid- 19 σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ο οποίος είχε ελαφρά συμπτώματα και αυτή την στιγμή είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση του κρούσματος η Διοίκηση της Νίκης Τραγανού ήρθε σε επικοινωνία με την ΕΠΣ Ηλείας, το νοσοκομείο Αμαλιάδας και τον δήμο Πηνειού για όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες που χρειάζεται να ακολουθηθούν.

Ήδη σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ. Ευάγγελο Δημητρόπουλο όλα τα μέλη της ομάδας μας έκαναν σήμερα το πρωί το προβλεπόμενο τεστ και αναμένονται έως αύριο το πρωί τα αποτελέσματα.

Επίσης αναστέλλονται οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων της ομάδας μας για όσο διάστημα χρειαστεί και σε συνεργασία με τον δήμο Πηνειού θα γίνει απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο Τραγανού.

Τέλος σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής απείχε τις τελευταίες πέντε ημέρες από τις προπονήσεις και δραστηριότητες της Νίκης Τραγανού.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας και με αίσθημα ευθύνης όλοι μας να αντιμετωπίσουμε την διαμορφωθείσα κατάσταση. Για όποια νεώτερη εξέλιξη θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.

H ανακοίνωση του γιατρού της ομάδας κ. Βαγγέλη Δημητρόπουλου:

Αγαπητοί φίλοι.

Ως γιατρός της ομάδας, ΑΟ Νίκη Τραγανού , οφείλω ν προβώ σε δημόσια τοποθέτηση αναφορικά με το επιβεβαιωμενο κρούσμα στην ομάδα που έχω την υγειονομική ευθύνη.. Από χτες το βράδυ, 15/10/2020κ ώρα 22.30,που ενημερώθηκα από τον ΕΟΔΥ, περί του θετικού κρουσματος στον ποδοσφαιριστη, της ομάδας, ενημέρωσα τον ίδιο, τον γενικό αρχηγό της ομάδας, αλλά κ τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλειας κ Κουλουρη, περί του αποτελέσματος που είχε υποβληθεί, από μένα ο ποδοσφαιριστης, το ίδιο πρωί της 15/10/2020.

Η συμπτωματολογια του ποδοσφαιριστη, αρχομένης από το περασμένο Σάββατο, σαν μια κακουχία, η οποία θεωρήθηκε από τον ίδιο, ως κόπωση εργασίας, τον οδήγησε, στην απόφαση ν μην ενημερώσει κανέναν, προς τούτο με συνέπεια, να αγωνιστεί με την ομάδα του, στο Κυριακάτικο παιχνίδι, με την Θυελλα Πύργου, στο ενωσιακο γήπεδο.. Η επιδείνωση της συμπτωματολογιας του, από την Δευτέρα που συμμετείχε στην προπόνηση, κ έκτοτε απείχε, από όλες τις δραστηριότητες της ομάδας του, κ η ενημέρωση που είχα Τετάρτη βράδυ, τον έφερε σε εμένα προς εξέταση, το πρωί της Πέμπτης, με το γνωστό αποτέλεσμα..

Ο ασθενής πλέον βρίσκεται κατ οίκον σε καραντίνα, σε καλή γενική κατάσταση,. Ιχνηλατουνται, όλες οι δραστηριότητες, της οικογένειας απο την περασμενο Σάββατο, οι οποίοι σήμερα υποβλήθηκαν σε test pcr covid 19, και παραμένουν κατ, οίκον .

Η ομαδα, μπήκε σε καραντίνα κ όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητήτικο team και παράγοντες αυτης υποβλήθηκαν σήμερα σε σχετικό έλεγχο από μένα. Οι γηπεδικες εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές,όλα τα τμήματα της ομαδας μέχρι νεωτέρας απέχουν απ’ οποιαδήποτε αθλητική, δραστηριοτητα, και προεβειν σε ενημέρωση του αντιδήμαρχου Πηνειού, με τον Δήμο Πηνειού, να κανει σήμερα σχετική απολύμανση στο γηπεδο…

Ευχόμενος υγεία σ ολους επισημαινω την κάθε στιγμή προσεκτική κινηση όλων μας, την χρήση μάσκας και την πειθαρχία κ εφαρμογή του Υγειονομικου πρωτοκόλλου.

Ευχαριστώ πολύ.

Όλη η επικαιρότητα