Γ Εθνική

Θοδωρής Ανδριόπουλος (Αίας Γαστουνης): «Η χαρά κρατά μια μέρα!»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, μετά τη νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Αίαντα Γαστούνης, αυτή τη φορά στα Βραχνέικα, επί του Διαγόρα.

Ένα δεύτερο συνεχόμενο πολύ σπουδαίο τρίποντο επί αχαϊκού εδάφους που θύμιζε πολύ αυτό της περασμένης Κυριακής στο Αίγιο, αφού τόσο την περασμένη Τετάρτη όσο και την περασμένη Κυριακή τα γκολ ήρθαν προς το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, γεγονός που φανερώνει πολλά τόσο για τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας όσο και για την πολύ καλή φυσική της κατάσταση

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έτσι θα ξεκινήσω. Και αυτό επειδή περάσαμε νικηφόρα μέσα από δυο πολύ δύσκολες έδρες, με δυο εξαιρετικές ομάδες. Πήραμε έξι βαθμούς. Σήμερα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω πλαστικού, πήραμε τη νίκη. Αυτό μας κάνει χαρούμενους, μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Η χαρά όμως, θα πω ό,τι είπα και την Κυριακή,  κρατάει μια μέρα. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε. Στα του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο Αίας ήταν πολύ προσεκτικός. Περιόρισε μια γρήγορη και καλή στο ένας εναντίον ενός, πεντάδα επιθετικών., Ξέραμε ότι είχε απουσίες στην άμυνα και προσπαθήσαμε με το δικό μας παιχνίδι να δημιουργήσουμε καλές στιγμές. Είχαμε 7-8 καλές φάσεις, αλλά με στενοχωρεί ότι πετύχαμε γκολ μόλις στην πέμπτη καλή στιγμή. Μετά και το δεύτερο τέρμα που ήρθε σε ένα καθοριστικό σημείο, μετά από μια τρομερή απόκρουση του Αντωνόπουλου, φτάσαμε στο δεύτερο γκολ που μας έδωσε μια άνετη τελικά νίκη, αλλά και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον».

Θανάσης Θεοδόσης:  «Μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα!»

Απόλυτα προσγειωμένοι παραμένουν άπαντες στον Αίαντα παρά τη νέα μεγάλη νίκη που έφερε την ομάδα στην κορυφή του 9ου ομίλου και μάλιστα με έναν αγώνα λιγότερο. Ο Θανάσης Θεοδόσης, ένας από τους βασικούς χρηματοδότες του συλλόγου συνιστά ψυχραιμία και προσοχή προκειμένου η ομάδα να μην χύσει την καρδάρα με το γάλα καθώς το πρωτάθλημα  έχει ακόμα δρόμο.

«Πρέπει να προσέξουμε. Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός στους φιλάθλους μας. Όμως ο Αίας μην ξεχνάμε ότι έχει ξεκινήσει φέτος με στόχο την παραμονή του. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να προσέξουμε, γιατί τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη συνέχεια. Έχουμε δει ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές και επικίνδυνες και πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα».

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος…

Πανταχού παρών είναι ο πρόεδρος του Αίαντα  Γαστούνης  κ. Γιώργος Μπίρμπας, και δεν χάνει αγώνα της ομάδας του, παρά τις υποχρεώσεις που έχει η οικογένεια Μπίρμπα με την επιχείρηση της! Μάλιστα  για να είναι το απόγευμα της  περασμένης Τετάρτης στα Βραχνέικα, μαζί με τον πατέρα του τον κ. Σπύρο Μπίρμπα,  το μνημόσυνο  της αείμνηστης  μητέρας  με τη συμπλήρωση τριών μηνών από την απώλειά της, έγινε  την Τρίτη το απόγευμα, και όχι  την Τετάρτη που ήταν να γίνει κανονικά!  Δείγμα  το πόσο «δεμένη»… είναι η οικογένεια Μπίρμπα εδώ και χρόνια με τον Αίαντα!

 

Όλη η επικαιρότητα