Γ Εθνική

Θοδ. Ανδριόπουλος (Αίας Γαστούνης): «Από εμάς εξαρτάται η παραμονή, τίποτα δεν έχει τελειώσει!»

Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει ο Αίας Γαστούνης μετά το ρεπό του ΠΑΣΧΑ, προετοιμαζόμενος όσο καλύτερα γίνεται για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ στην έδρα του. Ένα ματς, όπως για την ομάδα της Βουπρασίας, έτσι και για τον Αίαντα μια κατηγορία.

Κάτι που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ο Αμαλιαδίτης τεχνικός της ομάδας, ζητώντας τους να ξεχάσουν την άδικη… εντός έδρας ήττα από το Διαβολίτσι και να κοιτάξουν μπροστά, ξεκινώντας από το Κυριακάτικο Ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου αποτελεί παρελθόν, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, αρχής γεννωμένης από το Κυριακάτικο Ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ. Άλλωστε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε το 2 – 0 όπου και θα τελείωνε το ματς, και το πληρώσαμε σε δυο λεπτά, αρχικά με ένα “χαζό” το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε η ομάδα μου, και με το οποίο ξαναμπήκε ο αντίπαλος στο παιχνίδι. Κατόπιν από ένα λάθος στο κέντρο δεχτήκαμε και το 2ο γκολ μέχρι να συνέλθουμε, και κάπως έτσι χάθηκε το ματς. Και βέβαια όπως στο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου, έτσι και προχθές με το Διαβολίτσι, χάσαμε από ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Εμείς στο διάστημα αυτό της διακοπής των 10 ημερών, αφού ξεκουραστήκαμε, δουλεύοντας σοβαρά και σκληρά, προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, και κατόπιν στα υπόλοιπα ματς που απομένουν, να τα δώσουμε όλα!

Σε αυτό το πρωτάθλημα του ενός γύρου, όλα είναι ρευστά, όλα μπορούν να συμβούν, και το βασικότερο δεν υπάρχουν έδρες. Είναι ένα πρωτόγνωρο πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες. Και έως τώρα τα έχουμε δει όλα! Φοβάμαι δε, ότι όλα θα παίζονται σε κορυφή και «ουρά» έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος. Για αυτό είπα στους παίκτες μου, από εδώ και πέρα θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας την Κυριακή ένα πολύ δύσκολο ματς, με πολλές ιδιαιτερότητες, και θα προσπαθήσουμε μόνο για τη νίκη. Είμαστε κομπλέ, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, και νομίζω ότι αυτός που θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος, και θα το θέλει περισσότερο, θα είναι και ο νικητής.

Κλείνοντας ο τεχνικός του Αίαντα Θοδωρής Ανδριόπουλος κατέληξε λέγοντας: Θα πρέπει οι παίκτες μου, και ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται στον πάγκο (άλλωστε έντεκα ξεκινούν τον αγώνα), να αναληφθούν ότι ο Αίας είναι ομάδα, και θα πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι, ώστε να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο της παραμονής στην Γ΄ εθνική. Κάτι που εξαρτάτε από εμάς, καθώς και τη δυναμική έχουμε, αλλά πολύ περισσότερο σε σχέση με τις άλλες ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, έχουμε το καλύτερο πρόγραμμα. Άρα στο χέρι μας είναι να το εκμεταλλευτούμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Όλη η επικαιρότητα