Αθλητισμός

Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος: «Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο»!-Συγκινητική ανάρτηση από τον Ηλείο ποδοσφαιριστή

Ο Ηλείος πρώην  παίκτης  του Αιγάλεω,  με μια συγκινητική τοποθέτησή του στα social media, αναφέρεται στις δυσκολίες που υπάρχουν για πολλούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές!

Ο Ηλείος πρώην  παίκτης  του Αιγάλεω Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος,  σε μια συγκινητική τοποθέτησή του στα social media, αναφέρεται στις δυσκολίες που υπάρχουν για πολλούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές καθώς οι περισσότερες ΠΑΕ έχουν περιορισμό μεταγραφών, με συνέπεια να μην μπορούν να αποκτήσουν πάνω από τρεις Έλληνες των 25 ετών.

Η ανάρτηση του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω:

«Μέσα από τις δυσκολίες που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν προδώσαμε το άθλημα μας , μείναμε τίμιοι και σωστοί. δεν κοροϊδέψαμε δίναμε το 100% . Δεν καθίσαμε να βγάλουμε λεφτά με φτιαγμένα παιχνίδια. Δεν πήγαμε σε ομάδα απλά για να πάρουμε χρήματα και να φύγουμε.

Μεγαλώσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε  επάγγελμα και να πρεσβεύουμε το άθλημα με τον καλύτερο του τρόπο, με πάθος και αυταπάρνηση.

Ενημερωθήκαμε ότι οι περισσότερες ομάδες στην (super league 2)  δεν έχουν αδειοδότηση,  όπως  και η ομάδα που μέχρι τώρα ανήκα το ΑΙΓΑΛΕΩ, που όπως βλέπουμε παρανόμως δεν πήρε και  αποδεικνύεται. Θα έχει περιορισμό  στις μεταγραφές του  και δεν θα μπορώ να είμαι στο ροστερ της, λόγο της ηλικίας μου 27 χρονών.

Ναι κύριοι 27 χρονών,  και δεν μπορούμε πλέον να ήμαστε επαγγελματίες.  27 χρονών και δεν μπορούμε να έχουμε δικαίωμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τόσα χρόνια επαγγελματίες σε ομάδες  να εκπροσωπούμε την χώρα μας σε διεθνής διοργανώσεις σε εθνικές ομάδες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια συλλόγων, και μένουμε άνεργοι.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον,  αυτοί είναι οι άνθρωποι που διοικούν, παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και παίζουν με τις ζωές μας.

Πιστεύω πως για πολλούς αθλητές γράφω και μια πρόταση που έχουν σκεφτεί και οι ίδιοι.

Ότι και να γίνει αυτό που αγαπάς προσπαθείς να το κάνεις όσο το δυνατό καλύτερο και  προσπαθείς για το συλλογικό καλό. Αξίες που με αυτές μεγαλώσαμε και μάθαμε να τις κάνουμε πράξεις, κάποιοι (μεγάλοι) αντί να είναι παράδειγμα μας, πνίγονται στην ατομικότητά τους και στο συμφέρον τους.

Εμείς από την πλευρά μας θα μείνουμε με ψηλά το κεφάλι και με τον σεβασμό στο άθλημά μας και με τις αξίες μας αδιαπραγμάτευτες.

Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ποιος  είναι ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος

Ο 27χρονος σήμερα δεξιός Μπακ Χαφ Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, (γεννημένος στις 06/07/1994 στον Πύργο) ξεκίνησε την επαγγελματική  του καριέρα από τον Ατρόμητο τη σεζόν 2012-13, και δύο χρόνια μετά (2014-15) αγωνίστηκε το πρώτο μισό στη Νίκη Βόλου (1 συμ.) και το δεύτερο στον ΑΟ Χανιά (5 συμ.). Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στη Γ’ Εθνική και τον Πιερικό, όπου ξεχώρισε με 29 παρουσίες, για να έρθει η μετακίνησή του στον Αιγινιακό (28 συμ.), που του έδωσε το «χρυσό» εισιτήριο για τη Σλάβια Σόφιας. Ωστόσο, για οικογενειακούς λόγους επέστρεψε στην Ελλάδα τον Γενάρη και αγωνίστηκε με την Καλαμάτα. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Ενώ το Σεπτέμβριο  του 2020, εντάχθηκε στην ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό.

Όλη η επικαιρότητα