Γ Εθνική

Θ. Ανδριόπουλος (Αίας Γαστούνης): «Κάθε ματς ξεχωριστά και… βλέπουμε!»

Η  Γ΄Εθνική  επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις της την ερχόμενη Κυριακή 11 Απριλίου,  και με αφορμή το γεγονός αυτό, ζητήσαμε τη γνώμη  του Αμαλιαδίτη τεχνικού της  ομάδας, Θοδωρή Ανδριόπουλου:

«Σίγουρα  η επιστροφή στα γήπεδα της Γ΄ εθνικής, αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για όλους μας, αποτελώντας ένα ρίσκο  με βάρκα φυσικά το άγνωστο! Και φυσικά ουαί και αλλοίμονο… μην έχουμε μπροστά μας  μια νέα καραντίνα! Τότε τελειώσαμε οριστικά. Ύστερα από 5 μήνες και πλέον  μακρά από επίσημους αγώνες , η επιστροφή είναι πολύ δύσκολη, καθώς  κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν όλες οι ομάδες! Άλλωστε ποτέ δεν θυμάμαι στην μακροχρόνια καριέρα μου, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, τέτοια μακρά αποχή από τα γήπεδα  Αυτά συνήθως γίνονται , μόνο στις βόρειες χώρες! Και φυσικά άπαντες είμαστε επηρεασμένοι από αυτή τη διακοπή! Όμως ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά»!

Θόδωρε σε τι κατάσταση είναι τώρα η ομάδα σας;

«Ο Αίας ύστερα  από προετοιμασία τουλάχιστον ενός μήνα , για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, θεωρώ πως είμαστε σε ένα καλό στάδιο! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει  ότι είμαστε 100% έτοιμοι! Το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε κρατήσει το ρόστερ που είχαμε πριν την διακοπή σε σχέση με τια άλλες ομάδες του ομίλου μας, και ενισχυθήκαμε με παίκτες που ξέραμε και μας ήξεραν, έτοιμοι να μπουν στην ενδεκάδα! Θα παλέψουμε να βρούμε ρυθμό όσο γίνεται πιο γρήγορα, , και αν χρειαστεί θα κάνουμε  μια – δυο μεταγραφές ακόμα. Πιστεύω δε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε να μείνουμε στην Γ΄ εθνική που είναι και ο στόχος μας»!

Που στοχεύει η ομάδα για να μείνει στην κατηγορία;

«Σίγουρα στην έδρα μας, καθώς στα 10 ματς που θα δώσουμε με αυτά της εξ αναβολής(με Βραχνείκα εκτός και Διαβολίτσι εντός), εμείς έχουμε έξι ματς μέσα στη Γαστούνης και τέσσερα εκτός έδρας! Αν λοιπόν εκμεταλλευτούμε πλήρως την έδρα μας, θεωρώ πως  μας φτάνει άνετα να μείνουμε στην κατηγορία! Άσε που ο Αίας είναι ικανός για βαθμούς και εκτός έδρας, καθώς έχει μάθει να παλεύει όλα τα ματς! Άλλωστε εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, κάνοντας ταμείο… στο τέλος»!

Θόδωρε με την εμπειρία που διαθέτεις, αυτά τα 10 ματς θα είναι διαφορετικά;

«Οπωσδήποτε μιλάμε για διαφορετικά ματς! Καθώς και τα δέκα ματς που θα κληθούμε να παίξουμε, είναι δέκα τελικοί! Ενώ και το χρονικό διάστημα  που θα τα δώσουμε, θα είναι πολύ μικρό! Για αυτό άλλωστε και ενισχυθήκαμε, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το πρωτόγνωρο ουσιαστικά πρωτάθλημα, καθώς μέσα σε έναν γύρο θα κριθεί η τύχη κάθε ομάδας! Είμαστε αισιόδοξοι τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου, η διοίκηση είναι κοντά μας και μας στηρίζει, και πιστεύω  έχοντας τώρα πλέον και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, πως θα τα καταφέρουμε! Φτάνει μόνο να βρεθούμε ως ομάδα από πλευράς ρυθμού, όσο πιο γρήγορα γίνεται»!

Την Κυριακή ξεκινάτε αυτή την προσπάθεια από το Αίγιο, τι βλέπετε;

«Από σήμερα η ομάδα μου μπαίνει στην τελική ευθεία για το ματς αυτό με τον ιστορικό Παναιγιάλειο! Σίγουρα ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία! Όμως όπως όλες οι ομάδες στον 9ο όμιλο, έτσι και αυτή, θα εμφανιστεί πολύ αλλαγμένη, και κανείς δεν ξέρει σε ποια κατάσταση! Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, και θα πάμε στο Αίγιο να παίξουμε τον πρώτο από τους δέκα «τελικούς» με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, και ελπίζω σε ένα θετικό αποτέλεσμα»!

Όλη η επικαιρότητα