Γ Εθνική

Θ. Ανδριόπουλος (Αίας Γαστούνης): «Τίποτα δεν τελείωσε, έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς»

Για την σπουδαία ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στην φιλόδοξη Ναύπακτο, μίλησε ο τεχνικός του Αίαντα Θοδωρής Ανδριόπουλος ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή δουλειά την οποία έκανε η ομάδα του, για το συγκεκριμένο ματς. «Παίζαμε με μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Μια καλή ομάδα, έμπειρη και με πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές της.

Εμείς παίζαμε για δυο αποτελέσματα για να φύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με διακοπές, και με τις δυο ομάδες να έχουν καλές στιγμές. Θεωρώ λοιπόν το αποτέλεσμα δίκαιο , και για τις δυο ομάδες. Το ζήτημα είναι ότι μετά τα Κυριακάτικα αποτελέσματα, η ζώνη του υποβιβασμού ανεβαίνει , νομίζοντας ότι θα όριο θα φτάσει τους 19 βαθμούς, και εμείς πρέπει να δείξουμε ανάλογη συνέχεια. Άρα λοιπόν τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχοντας μπροστά μας τρείς τελικούς. Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας σε εγρήγορση, καθώς θα παίζουμε μπάλα, έως τα μέσα Ιουνίου. Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.

Κλείνοντας ο Θ. Ανδριόπουλος μίλησε για την απουσία του Ηλ. Κουλούρη, αλλά και τον γκολκίπερ της ομάδας του Αν. Αντωνόπουλο. Η απουσία του πρώτου σκόρερ μας έπαιξε ρόλο στο επιθετικό κομμάτι. Ο Γεωργιόπουλος όμως έπαιξε πολύ καλά. Στάθηκε περίφημα για ογδόντα λεπτά, απέναντι σε δυο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς. Όσο για την αξία του Αν. Αντωνόπουλου, είναι γνωστή στη Γ΄ εθνική και όχι μόνο, και σίγουρα οι επεμβάσεις του είναι καθοριστικές».

Αν. Αντωνόπουλος: «Όλη η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια»

Μεγάλος βέβαια πρωταγωνιστής του ματς της Γαστούνης, ηταν ο εμπειρος γκολκίπερ Αν. Αντωνόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Όλα τα παιδιά ήμασταν φτιαγμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Από τη Δευτέρα. Το παιχνίδι αυτό το χρειαζόμασταν. Κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα και με στόχους πρωταθλητισμού. Ήταν ένα ματς πολύ αμφίρροπο, με μάχες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε μια προσπάθεια από όλους μας γι’ αυτό το παιχνίδι. Όλη η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια.

Πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια. Να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Θα είναι κρίμα να μην μείνει ο Αίας στην κατηγορία. Γιατί έχουμε και καλή ομάδα και δουλεμένη ομάδα. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά είμαστε μια ομάδα με πλάνο και με στρατηγική. Μια ομάδα η οποία διαρκώς δουλεύει».

Τέλος για φέτος… ο Αγ. Μπαρδούσης

Η πολύτιμη ισοπαλία του Αίαντα κόντρα στη Ναύπακτο είχε όμως και συνέπειες… Καθώς ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Άγγελος Μπαρδούσης υπέστη κάταγμα κλείδας , και πλέον χάνει τα υπόλοιπα της σεζόν.

Καθώς θα χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 με 2 μήνες, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως ο παίκτης

Όλη η επικαιρότητα