Γ Εθνική

Θ. Ανδριόπουλος (Προπονητής Aία Γαστούνης): «Πολύ φοβάμαι ότι η χρονιά θα χαθεί»!

Τέλος από  σήμερα και οι προπονήσεις στον  ιστορικό Αίαντα  Γαστούνης, μετά  τις χθεσινές  εξαγγελίες του πρωθυπουργού, και την αναστολή πλέον και των προπονήσεων! 

Αφού είχε  προηγηθεί  η προχθεσινή  επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ που έκανε λόγω και για αναστολή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κορωνοϊός είχε επηρεάσει  τους «κόκκινους» καθώς είχαν αναβληθεί τα ματς με Βράχνεικα και Διαβολίτσι.

Η «Πατρίς – Σπορ»  για όλα  αυτά, και κυρίως  την πλήρη πλέον  αποχή από τα γήπεδα, ζήτησε τη γνώμη του τεχνικού  της ομάδας της Γαστούνης,  Θοδωρή Ανδριόπουλου, ο οποίος  ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του. «Από  τη στιγμή που είναι θέμα υγείας δεν μπορούμε να κάνουμε και πάρα πολλά. Απλά είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις της πολιτείας! Από κει και πέρα είναι γνωστό, πως  ξέραμε  από το ξεκίνημα  πως η χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους μας, με τις επιπτώσεις  να είναι αρνητικές.  Άρα  δεν ήταν κάτι  που μας ήρθε ξαφνικά!  Απλά  θα πρέπει να κάνουμε  υπομονή και να περιμένουμε το πότε θα επιστρέψουμε στα γήπεδα! Σίγουρα όχι μόνο ο Αίας αλλά και οι άλλες ομάδες θα έχουν σημαντικά προβλήματα καθώς δημιουργούνται πολλά και σοβαρά ζητήματα,  επεσήμανε με νόημα ο έμπειρος Ηλείος τεχνικός, από αυτή τη νέα καραντίνα!  Το βασικότερο όλων η οικονομική καταστροφή  για όλους μας, και περισσότερο τους παράγοντες των ομάδων, δηλ. τους ανθρώπους που «ματώνουν» κάθε Κυριακή! Θα είναι  ένα ερωτηματικό η συνέχεια  πλέον όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων  και φυσικά και της Γ΄ εθνικής που παίζουμε εμείς, καθώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  δέχεται τώρα πλέον τεράστιους κραδασμούς, και κανείς δεν ξέρει αυτή την ώρα αν θα αντέξει σε αυτό το δεύτερο χτύπημα!  Ουσιαστικά δηλ. ξεκινάμε και πάλι από την αρχή! Κλείνοντας  θα σας  έλεγα  ότι πολύ φοβάμαι,  ότι η χρονιά στο τέλος θα χαθεί»!

Όλη η επικαιρότητα