Γ Εθνική

Θ. Ανδριόπουλος: «Πρωταθλητισμός για να σωθούμε»!

Κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αίαντα Γαστούνης υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού Θόδωρου Ανδριόπουλου, ενόψει της συμμετοχής του στη Γ΄ εθνική κατηγορία!

Ο Αμαλιαδίτης τεχνικός μίλησε στην «Πατρίς – Σπορ», για την πορεία της προετοιμασίας, το ρόστερ της ομάδας του, αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής: «Έχουμε ξεκινήσει καλά την προετοιμασία μας, καθώς είμαστε «νεοφώτιστοι» στην κατηγορία, και έχουμε ενθουσιασμό! Καθώς και γήπεδα για την προετοιμασία μας έχουμε, και εδώ να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Μαρίνο και τους συνεργάτες του για το ενδιαφέρον τους, αλλά και ένα άξιο Δ.Σ., που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας!

Άρα από την πλευρά μας, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε αυτή τη δουλειά της προετοιμασίας, όταν έρθει η ώρα, να την βγάλουμε στο γήπεδο, και στο πρωτάθλημα! Στόχος μας είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό για να σωθούμε, καθώς η Γ΄ εθνική είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, που δεν έχει καμία σχέση με την Α1 της ΕΠΣΗ. Όσο πιο γρήγορα έρθει η σωτηρία, τόσο πιο ψηλά μπορούμε να κοιτάζουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όσο για το ρόστερ μας, σε μεγάλο βαθμό αυτό έχει κλείσει, όμως βλέποντας και κάνοντας στην πορεία, και αναλόγως με τα κενά που θα προκύψουν, θα υπάρξει και η ανάλογη ενίσχυση σε συνεργασία πάντα με το Δ.Σ.»

Όλη η επικαιρότητα