Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας: Το νέο υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο κέντρο του Πύργου

Share

Το σύγχρονο πολυϊατρείο που έλειπε από την Ηλεία

Αναβαθμίζονται οι ιατρικές υπηρεσίες στο  νομό

Ένα νέο υπερσύγχρονο πολυιατρείο λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στο κέντρο του Πύργου προσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας σε όλο το νομό με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του.

Σε έναν άνετο χώρο δύο ορόφων με εξωτερική ράμπα για εύκολη πρόσβασης και για τα Α.Μ.Ε.Α και χρήση ανελκυστήρα οι πολίτες θα απολαμβάνουν όλα όσα έλειπαν από την περιοχή από ιατρικής πλευράς Πρόκειται για ιατρικές ειδικότητες που έως τώρα ήταν ανύπαρκτες ή που τις συναντούσαμε  σπάνια σε επίπεδο νομού.  Πλέον όλοι θα έχουν εύκολη πρόσβαση και αντιμετώπιση σε θέματα υγείας που τους απασχολούσαν αποφεύγοντας τα μακρινά ταξίδια στα μεγάλα αστικά κέντρα, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήμα.

Το πολυιατρείο «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας» έχει εξασφαλίσει συνεργασία με ιατρούς που θα έρχονται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού κυρίως από την Αθήνα και την Πάτρα και θα δίνουν λύσεις με διάγνωση και θεραπεία, χωρίς να «ξενιτεύονται» πλέον οι ασθενείς. Μάλιστα κάποιοι από το επιστημονικό προσωπικό που πλαισιώνουν το πολυιατρείο αντλούν και την καταγωγή τους από την περιοχή.

Εξέταση- Διάγνωση –Επέμβαση

Στο ιδιωτικό πολυιατρείο medi-care  «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών  Διάκου 16 & Κοραή, ακριβώς απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου θα υπάρχουν ειδικότητες όπως Γενικός Χειρουργός, Χειρουργός Μαστού, Πλαστικός Χειρουργός, Ογκολόγος, Αγγειοχειρουργός, Παιδοψυχολογος, Παιδοψυχίατρος  και σταδιακά θα προστίθενται και άλλες ειδικότητες δίνοντας λύσεις  σε ιατρικά θέματα που μέχρι χθες φάνταζαν δύσκολα και ανεπίλυτα..

Στο πολυιατρείο θα γίνεται εξέταση, διάγνωση αλλά και μικρές επεμβατικές χειρουργικές διαδικασίες ενώ οι πιο απαιτητικές χειρουργικές επεμβάσεις θα προγραμματίζονται και θα δρομολογούνται κατόπιν συνεννόησης με τους ιατρούς.

Με μοναδικό στόχο την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση έτσι ώστε η αντιμετώπιση να είναι ακόμη πιο άμεση δημιουργήθηκε και λειτουργεί το πολυιατρείο το οποίο υπόσχεται αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους βελτιώνοντας το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.

Νέα σελίδα στην υγεία

Με γνώση στις ιατρικές ανάγκες του νομού

Εμπνευστής και ιδρυτής του πολυιατρείου medi-care «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας» με έδρα τον Πύργο είναι ο χειρουργός οδοντίατρος με ειδίκευση στην Οδοντοφαντιακή  Χειρουργική, τη Χειρουργική Εμφυτευματολογία  και Ακτινολογία, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος Πέτρος  Σπίνος, γιος του οδοντιάτρου Κωνσταντίνου Σπίνου, επίτιμου προέδρου του οδοντιατρικού συλλόγου.

Ο δημιουργός του πολυϊατρείου χειρουργός οδοντίατρος, Πέτρος Κων. Σπίνος

Ο Πέτρος Σπίνος μιλώστας στο ‘’Ε’’  για την επιχειρηματική αυτή πρωτοβουλία του που ήρθε κυριολεκτικά για να δώσει νέα πνοή στην Ηλεία, μας αποκαλύπτει τί ήταν αυτό που τον ώθησε σε αυτή του την κίνηση…« H απόφαση προέκυψε από την υγειονομική ανάγκη που υπάρχει στον τόπο μας. Πολλές ειδικότητες που θα έρθουν να στελεχώσουν το πολυιατρείο μας απουσιάζουν από την ευρύτερη περιοχή ή τουλάχιστον υπάρχουν λίγοι συνάδελφοι που τις υπηρετούν. Στην «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας» θα πραγματοποιείται εξέταση, διάγνωση αλλά και θεραπεία. Όσες μεγάλες χειρουργικές διαδικασίες βέβαια απαιτούν νοσηλεία θα προγραμματίζονται μέσω των ιατρών του πολυϊατρείου μας.

Πιστεύω ότι η παρουσία της Ιατρικής Μέριμνας Δυτικής Ελλάδας αναβαθμίζει τις ιατρικές υπηρεσίες του νομού, άλλωστε απευθυνόμαστε σε όλους και σκοπός μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες  με μοναδικό στόχο το όφελος των κατοίκων του τόπου μας. Η καλή συνεργασία των ιατρών της περιοχής με τους ιατρούς του πολυϊατρείου μας είμαι βέβαιος ότι θα καλύψει σε μεγάλο μέρος βασικές υγειονομικές ανάγκες που υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια. »

‘’Καινοτόμες υπηρεσίες υγείας που έλειπαν από την Ηλεία’’

Και μεταμοσχεύσεις μαλλιών

Έμπειροι και καταξιωμένοι συνεργάτες ιατροί

Ο Πέτρος Σπίνος αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που συνάντησε μέχρι να υλοποιηθεί το πολυιατρείο και βεβαίως μας αποκάλυψε κάποια από τα ονόματα που θα προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες…«Οι επιστήμονες-συνεργάτες της Ιατρικής Μέριμνας θα έρχονται στο χώρο μας από τους όμορους νομούς και από την Αθήνα. Πρόκειται για ιατρούς έμπειρους και καταξιωμένους που θα προσφέρουν τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο. Αξίζει να τονίσω ότι οι ιατροί είναι γνωστοί στην ευρύτερης  περιοχής λόγω της δραστηριοποίησης τους στους όμορους νομούς – οπότε οι ασθενείς τους γνωρίζουν και τους εμπιστεύονται- αλλά και λόγω της καταγωγής τους από την Ηλείας σε ορισμένες περιπτώσεις. Ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω την Πλαστικό Χειρουργό κ. Πηνελόπη Παπαδοπούλου που κατάγεται από την Αμαλιάδα, τον Γενικό Χειρουργό κ. Χρήστο Στράτη, τον Γενικό Χειρουργό – Χειρουργό Μαστού κ. Ιωάννη Χαβελέ, τον Αγγειοχειρουργό κ. Νικόλαο Πατέλη  με καταγωγή από το Δούκα Αρχ. Ολυμπίας , τον Ογκολόγο κ. Θεόδωρο Κουρέλη κ.α. Είμαστε σε τελικές συζητήσεις με πολλούς ακόμα ιατρούς όπως Παιδοψυχιάτρους, Αλλεργιολόγους αλλά και χειρουργικό team που θα αναλάβει τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, ώστε άμεσα να καλύψουμε ακόμα περισσότερες ανάγκες της περιοχής. Στόχος μας είναι η Ηλεία να αποκτήσει τις ιατρικές παροχές που της αξίζουν και να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.  Όσο για την μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησα σε αυτό το εγχείρημα είναι μόνο η γραφειοκρατία. Ωστόσο με τη βοήθεια του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας τον οποίο και ευχαριστώ οι διαδικασίες  προχώρησαν ομαλά χωρίς περιττές καθυστερήσεις..».

Διάκου 16 & Κοραή – Πύργος

Τηλέφωνο για ραντεβού :

26210-20144 & 26210-20145

Επισκεφθείτε το site