Ηλεία

Κάστα Κατακόλου: Γυναίκα οδηγός είχε Άγιο!

Άγιο όπως φάνηκε είχε μια γυναίκα οδηγός αργά χθες το απόγευμα, όταν το όχημα που οδηγούσε στην Επαρχιακή Οδό Πύργου- Κατακόλου εξετράπη της πορείας τους και κατέληξε εντός παρακείμενου χωραφιού στο ύψος της Κάστας Κατακόλου, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, λίγο μετά τις οχτώ, το όχημα –τύπου τζίπ– που οδηγούσε η γυναίκα με κατεύθυνση από Πύργο προς Κατάκολο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε μετά από «τρελή πορεία» σε παρακείμενη αγροτική έκταση. Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την «έξοδο» του οχήματος από τον δρόμο, δήλωσαν πως έφερε τρεις τούμπες πριν καταλήξει ακινητοποιημένο στο χωράφι με σοβαρές υλικές ζημιές.

Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφθασε άμεσα ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει την οδηγό και να τη μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Ωστόσο όπως προέκυψε και από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός, δείγμα του πόσο τυχερή ήταν μέσα στην ατυχία της.

Στο σημείο βρέθηκε και αυτοκίνητο της Τροχαίας Πύργου, που όχι μόνο φρόντισε για την ομαλή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων από το σημείο, αλλά και εξετάζει τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το ατύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο βρέθηκε τυχαία από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Πύργου Μαρίνος Αχτύπης, που βοήθησε τα μέγιστα για την ασφαλή διέλευση των διερχόμενων οχημάτων από το σημείο και τη διακομιδή της τραυματισμένης οδηγού στο ασθενοφόρο μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ

Όλη η επικαιρότητα