Ελλάδα

Κακοκαιρία: Θρίλερ με 15χρονο που αγνοείται στον Υμηττό

Ακούστε το άρθρο

Έχει σημάνει συναγερμός στην περιοχή με τις καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν την επιχείρηση. Μαζί με τον 15χρονο ήταν άλλοι δύο συνομήλικοί του που βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στον Υμηττό, καθώς αναζητείται ένας 15χρονος που μαζί με άλλους δύο φίλους του είχαν πάει στα χιόνια.

Η παρέα των παιδιών πήγαν στον Υμηττό, χάθηκαν και ένα από αυτά πήρε την μητέρα του να της πει τι έχει συμβεί. Σήμανε συναγερμός και me τη βοήθεια της πυροσβεστικής έγινε η καθοδήγηση προκειμένου να εντοπιστούν.

Όταν έφτασαν εκεί που τους περίμενε η πυροσβεστική τα παιδιά είπαν ότι μαζί τους ήταν και ένας ακόμη συνομήλικός τους, ο οποίος τους είπε ότι μπορεί να επιστρέψει μόνος του.

Ωστόσο μετά από επικοινωνία που έγινε με τους γονείς του δεν έχει εμφανιστεί στο σπίτι γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στην περιοχή. Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί η επιχείρηση για τον εντοπισμό του τρίτου ατόμου είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ επικρατούν και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Στο σημείο επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ, ενώ οι δύο 15χρονοι είναι καλά στην υγεία τους.

via

Όλη η επικαιρότητα