Ψυχαγωγία

Καλό μεσημεράκι: Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά σε ζωντανή σύνδεση – «Με σχολιάζεις κάθε μέρα»

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» σχολιάζει τα πάντα ενώ δεν λείπουν οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις των ατόμων που σχολιάζει. Τις περισσότερες φορές ο παρουσιαστής ξαφνιάζεται με τις φωνές που ακούει στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου.

Ωστόσο αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής δεν το περίμενε ο Νίκος Μουτσινάς γιατί είδε ξαφνικά στη γιγαντοοθόνη τη Ματίνα Παγώνη.

«Φέτος θα κερδίσεις το φλουρί γιατί θα είσαι μόνος σου στο σπίτι. Και ξέρεις ποιος σου κάνει δώρο αυτή τη Βασιλόπιτα; Η κα Παγώνη!», είπε η Βάνια και η λοιμωξιολόγος εμφανίστηκε στην οθόνη.

«Νίκο καλησπέρα. Πήρα να σου πω καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά! Να σταματήσεις να γκρινιάζεις γιατί δεν θα κάνουμε ρεβεγιόν, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε υγιείς. Είναι δύσκολες μέρες αυτές που περνάμε. Πρέπει, λοιπόν, να σκεφτόμαστε καθημερινά τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν νοσήσει, τους θανάτους, τους διασωληνομένους και να συγκεντρωθούμε όλοι, μόνοι στα σπίτια μας να κάνουμε για φέτος το ρεβεγιόν. Του χρόνου που όλα θα είναι καλά μετά το εμβόλιο, θα μπορεί ο καθένας να γιορτάσει όπως θέλει. Εγώ σου εύχομαι καλή χρονιά, καλά Χριστούγεννα και να είσαι πάντα υγιής» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς μη μπορώντας να κρύψει την έκπληξη του.

«Ναι, αλλά με σχολιάζεις και συγχρόνως κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο αυτό», παρατήρησε η Ματίνα Παγώνη.

«Να μη σχολιάσω αυτά τα χειλάκια τα τέσσερα που με κοιτάνε; Τα τέσσερα στρασένια χειλάκια; Από ό,τι βλέπω, και το μακιγιάζ και τα χειλάκια κάνουν pop up, βγαίνουν έξω! Είστε εξαιρετική κα Παγώνη! Σας στέλνω την αγάπη μου!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και αποχαιρέτησε την Ματίνα Παγώνη.

via

Όλη η επικαιρότητα