Κεχαγιόγλου: Στις 7 Μαρτίου η δίκη στο Χονγκ Κονγκ για το 20χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη

Την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης της 20χρονης Ειρήνης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ κατηγορούμενη για μεταφορά ναρκωτικών γνωστοποίησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε πως η δίκη θα γίνει στις 7 Μαρτίου, παρουσία του.

Ακόμη, αποκάλυψε πως η Ειρήνη μέχρι τον Φεβρουάριο όταν και θα συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας της θα κρατείται σε φυλακές ανηλίκων, στις οποίες φαίνεται να έχει πια προσαρμοστεί περνώντας το χρόνο της διαβάζοντας και δουλεύοντας.

Κεχαγιόγλου: Στις 7 Μαρτίου η δίκη στο Χονγκ Κονγκ για το 20χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη

Η Ειρήνη έχει δικαίωμα για ένα τηλεφώνημα το μήνα. “Πρόσφατα τηλεφώνησε στους γονείς της. Ήμουν παρών. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Έχει έναν αδερφό 9 ετών και αυτό που είπε είναι πως δεν θα τον δει να μεγαλώνει. Οι γονείς της όσοι ώρα μιλάνε μαζί της, προσπαθούν να της δώσουν θάρρος” είπε ο κ.Κεχαγιόγλου.

Αναφορικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο δικηγόρος τόνισε πως ο ίδιος έχει πειστεί για την αθωότητά της Ειρήνης λέγοντας πως η ίδια δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα βαποράκι που εν αγνοία της μετέφερε τα ναρκωτικά, αλλά δεν έκρυψε πως αν αυτή είναι η τελική της στάση στο δικαστήριο τότε δεν αποκλείεται αυτό να της επιφέρει μια εξοντωτική ποινή.

Πηγή: news247