Ηλεία

Κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία στον Νομό Ηλείας- Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία στον Νομό Ηλείας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια  όπως δήλωσαν οι διευθυντές Νίκος Κλάδης και Γιώργος Φωτεινόπουλος. Τα μαθήματα Στην Πρωτοβάθμια θα γίνουν πρωί και απόγευμα ανάλογα με την απόφαση που θα πάρει ο Σύλλογος Διδασκόντων ενώ στη Δευτεροβάθμια θα γίνουν κανονικά το πρωί.

Η επίσημη ανακοίνωση

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, εξαιτίας των συνθηκών παγετού που επικρατούν στο σύνολο της Π.Ε Ηλείας (χιονόπτωση, παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από χαμηλά υψόμετρα) και δεδομένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στην λειτουργία των σχολείων λόγω covid-19, για λόγους ασφάλειας των μαθητών και εκπαιδευτικών τους, αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στους Παιδικούς Σταθμούς και σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε Ηλείας.

Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αύριο, θα επανεξεταστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας, και θα ληφθούν αποφάσεις για την Τρίτη.

“Τα υγειονομικά δεδομένα σε συνδυασμό με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν μας επιτρέπουν να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια των μαθητών, των συνοδών τους και των εκπαιδευτικών τους” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα