Ηλεία

Κλιματιστικά: Η ζέστη κινεί την αγορά του Πύργου

Η άνοδος της θερμοκρασίας και ο επερχόμενος καύσωνας οδηγεί τους πολίτες στην αναζήτηση μέσων για να δροσιστούν όπως κλιματιστικά και ανεμιστήρες.

Ήδη στα καταστήματα του Πύργου έχει αρχίσει να αυξάνεται η κίνηση με τους καταναλωτές κυρίως να αναζητούν φθηνές λύσεις ή αγορές με πολλές δόσεις, προκειμένου να έχουν ένα κύμα δροσιάς σπίτι τους, την ώρα που ο υδράργυρος θα ξεπερνά τους 30 βαθμούς κελσίου.

«Έπειτα από ένα ζεστό τριήμερο, η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη στο κατάστημά μας. Πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για κλιματιστικά και ανεμιστήρες. Λόγω της κατάστασης πολλοί είναι αυτοί που αγοράζουν κλιματιστικά με δόσεις», δήλωσε η ιδιοκτήτρια καταστήματος, Γιάννα Παρρά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Ηλία Ξανθούλη:

«Ο κόσμος ξεκίνησε δειλά-δειλά το πρωί ενόψει του επέρχομενου καύσωνα να αγοράζει κλιματιστικά και ανεμιστήρες.

Όσον αφορά τα κλιματιστικά, οι καταναλωτές πρώτα εξαντλούν όλες τις πιθανότητες να δουλέψει το παλιό τους κλιματιστικό μέσω της συντήρησης.

Από εκεί και πέρα αν δεν δουλέψει ψάχνουν να βρουν αυτό με τη χαμηλότερη τιμή ή αυτό με τις περισσότερες δόσεις και στη συνέχεια καταλήγουν στην πιο αξιόπιστη συσκευή. Υπάρχουν και οι ανεμιστήρες που όμως δεν έχουν την ίδια απόδοση και τις ίδιες δυνατότητες σε σύγκριση με ένα κλιματιστικό».

Όλη η επικαιρότητα