Ηλεία

Κορακοχώρι: Λουόμενος «έσβησε» στη θάλασσα

Τελευταίο μπάνιο για 70χρονο στην παραλία της Μπούκας Κορακοχωρίου. 

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας 71χρονος  ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην παραλία της Μπούκας στο Κορακοχώρι.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» καταγόταν από το χωριό Κλαδέο της Αρχαίας Ολυμπίας επέλεγε την συγκεκριμένη παραλία κάθε καλοκαίρι για να απολαμβάνει τα μπάνια του ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε σήμερα να είναι και το τελευταίο του…

Τον 70χρονο αντιλήφθηκαν περίπου στις 12 μ.μ. άλλοι λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην παραλία και τον τράβηξαν στην ακτή προσπαθώντας παράλληλα να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Την ίδια ώρα, η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα, που βρισκόταν στην ξαπλώστρα μαζί με το εγγόνι του,  αγωνιούσε  για την τύχη του πατέρα της ωστόσο πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά.

Ο 70χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Είχε κινδυνεύσει και πέρυσι

Ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος συν τοις άλλους αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε πνιγμό ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες που τον γνώριζαν μιας και όπως προείπαμε επισκεπτόταν συχνά την παραλία τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» πως και πέρυσι τέτοια εποχή είχε κινδυνεύσει με πνιγμό ωστόσο τότε για καλή του τύχη, του είχαν σώσει την ζωή δυο γιατροί που έτυχε να βρίσκονται στην παραλία.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας 70χρονος άνδρας την ώρα που κολυμπούσε στην θάλασσα της παραλίας της Μπούκας στο Κορακοχώρι

Όλη η επικαιρότητα