Παραπολιτικά

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ετέθη αυτοβούλως ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης

Ακούστε το άρθρο

Προληπτικά σε καραντίνα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, και ορισμένοι στενοί του συνεργάτες, έπειτα από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid -19. 

 Σε ανακοίνωση που ανάρτησε ο ίδιος στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

“Πληροφορούμενος για επιβεβαιωμένο κρούσμα #COVID19 με το οποίο ήρθα σε επαφή,  αποφάσισα να μπω αυτοβούλως σε καραντίνα, όπως προβλέπεται.

Η δουλειά θα συνεχιστεί από το σπίτι. Παράλληλα, στο γραφείο μου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, ακολουθήθηκε πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ με την εποπτεία της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες (απολυμάνσεις, κλπ).

Το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε όλοι να ανακόψουμε την διασπορά της νόσου, προβαίνοντας σε κάθε αναγκαία ενέργεια προληπτικού χαρακτήρα επιβάλλει όλα τα παραπάνω”.

Το γεγονός αυτό, όπως γίνεται αντιληπτό έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στους εργαζόμενους στην Περιφέρεια όσο και στους αιρετούς που είτε πέρασαν από τα γραφεία της περιφέρειας είτε βρέθηκαν στο ίδιο χώρο με αυτόν που αποδείχθηκε μετά από εργαστηριακό έλεγχο ότι έχει covid-19

Όλη η επικαιρότητα