Ηλεία

Κορωνοϊός: Νέο… «εισαγόμενο» κρούσμα στην Ηλεία!

ΕΙΧΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ..

Μια 23χρονη ετεροδημότης από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας είναι το νέο «εισαγόμενο» κρούσμα κορονοϊού στην Ηλεία, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκεται σε καραντίνα σε κατοικία στην περιοχή.

Η νεαρή κοπέλα επέστρεψε, σύμφωνα με πληροφορίες, από διακοπές στην Πάρο (όπως και ο 17χρονος που προσεβλήθη και αναρρώνει), χωρίς να υπάρχει κάποια σύνδεση των δύο αυτών περιστατικών.

Η 23χρονη είχε κάποια ελαφρά συμπτώματα και όταν έφτασε στον νομό, όπου και παραθερίζει η οικογένειά της, ενημέρωσε την πνευμονολόγο κα Θεώνη Γεωργοπούλου.

Η κα Γεωργοπούλου παρέπεμψε άμεσα την οικογένεια για εξέταση και την Τρίτη η κοπέλα υποβλήθηκε σε τεστ στο Νοσοκομείο Πύργου.

Το πρωί της Τετάρτης, βγήκε το αποτέλεσμα , το οποίο είναι θετικό και η 23χρονη τέθηκε στη συνέχεια σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή και σε εξέταση θα υποβληθεί και η οικογένειά της, ενώ από την αρχή ,  λόγω των «ύποπτων» συμπτωμάτων , η ίδια απέφυγε να έρθει σε επαφή με άλλα άτομα στον νομό, από την στιγμή που έφτασε.

Όλη η επικαιρότητα