Αχαϊα Ηλεία

Κορωνοϊός: Παραμένει το κοριτσάκι από την Ηλεία στην Παιδιατρική του Ρίου

Το κοριτσάκι 8,5 ετών από την Ηλεία που μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ήταν σε καλή κατάσταση χθες και αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Στην ίδια κλινική νοσηλεύονται ακόμη τρία βρέφη με κορωνοϊό.

Τα βρέφη είναι 3, 5 και 10 μηνών. Όλα έχουν θετικό μοριακό τεστ και μόνο το 5 μηνών βρέφος έχει βρεθεί θετικό με rapid test και αναμένεται το αποτέλεσμα του μοριακού.

Tην ίδια ώρα το βρέφος της 23χρονης από τη Δυτική Αχαΐα, που νοσηλεύται στο ΠΓΝΠ βγήκε αρνητικό στον κορωνοϊό και στον δεύτερο μοριακό έλεγχο.

Σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ η νεαρή μητέρα του βρέφους.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 15χρονη από το Αγρίνιο με επιπλοκές στην καρδιά και η οποία προ τριών περίπου μηνών είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Νοσοκομείο Πύργου: Ακόμα ένας ασθενής εκτός ΜΕΘ-covid

«Ακόμα ένας ασθενής με covid-19 βρέθηκε χθες εκτός ΜΕΘ-covid για συνέχιση θεραπείας στην κλινική. Συγχαρητήρια σε όλους, γιατρούς και νοσηλευτές που συνεχίζουν να «μάχονται» τον αόρατο εχθρό κάτω από δύσκολες συνθήκες με επιμονή , υπομονή και επαγγελματισμό!!!».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κώστας Δημακόπουλος, ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και στην μονάδα ΜΕΘ covid, εμφανώς – και πως να μην είναι άλλωστε – ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

Όλη η επικαιρότητα