Ηλεία

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η Ζαχάρω

Οχτώ δείγματα που είχαν χαρακτηριστεί ως ύποπτα είχαν παρθεί τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια ιχνηλάτησης επαφών προηγούμενων κρουσμάτων, με τα τέσσερα εξ αυτών σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση να είναι θετικά στον ιό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο γυναίκες ηλικίας 51 και 76 ετών και για δυο άνδρες ηλικίας 51 και 39 ετών, οι οποίοι ωστόσο δε συνδέονται μεταξύ τους με κάποια συγγένεια. Όλοι παρουσίασαν ήπια συμπτώματα, δέχθηκαν αγωγή από το ιατρικό προσωπικό του ΚΥ Ζαχάρως και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 39χρονος είναι γιός του ηλικιωμένου ζευγαριού που είχε βρεθεί θετικό πριν λίγες ημέρες στην περιοχή του Κακόβατου, ενώ επιδεινώθηκε η υγεία του άνδρα από το ηλικιωμένο ζευγάρι που είχε βρεθεί πριν μέρες θετικό στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην κλινική Covid του Πύργου. Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από τον κ. Παπαζαφείρη, τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα από 3 ακόμα δείγματα που έχουν σταλθεί προς εξέταση.

Όλη η επικαιρότητα