Ελλάδα

Κούγιας για υπόθεση Σεμέδο: «Δεν είναι η 17χρονη στο χυδαίο βίντεο»

Ακούστε το άρθρο

Σε δήλωση για το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και -σύμφωνα με τους χρήστες που το ανήρτησαν- δείχνει τη 17χρονη με τον Ρούμπεν Σεμέδο, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια της 17χρονης, που κατήγγειλε για ομαδικό βιασμό τον γνωστό ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ, διαψεύδει πως στο βίντεο «πρωταγωνιστεί» η κοπέλα.

Αναλυτικά, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει στη δήλωση του: «Πριν από λίγο, η μητέρα της δεκαεπτάχρονης, στέλεχος φαρμακευτικής εταιρίας απέστειλε στο γραφείο μας ένα ακραία χυδαίο βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και που αυτοί που το ανάρτησαν ισχυρίζονται ότι η μια από τις δυο κοπέλες είναι η βιασθείσα δεκαεπτάχρονη, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η εικόνα της δεκαεπτάχρονης δεν έχει δημοσιοποιηθεί.
Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι στο βίντεο αυτό συμμετέχει η δεκαεπτάχρονη και θέλω να διαβεβαιώσω αυτούς που το δημοσιοποίησαν ότι θα κάνω τα πάντα, τόσο ως Αλέξιος Κούγιας δικηγόρος, όσο και ως Αλέξιος Κούγιας πατέρας κοριτσιού δεκαεπτά ετών για να τους κλείσω φυλακή. Έλεος πια μ’ αυτήν τη χυδαιότητα της ανωνυμίας του διαδικτύου».

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα