Μπάσκετ

Κόροιβος: Διπλό νικηφόρο φιλικό τεστ!

Επικράτησε το Σάββατο της Παναχαϊκής με 71-48 και την Κυριακή του ΝΕΟ Ληξουρίου με 76- 60.

Με αμείωτο ρυθμό, ένταση, και διάρκεια συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομάδας του Κοροίβου για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 9 Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια λοιπόν της προετοιμασίας του ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ έδωσε δυο φιλικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο Κλειστό της Ήλιδας το Σάββατο επικράτησε της Παναχαϊκή της Γ΄ Εθνικής με σκορ 71- 48, και χθες Κυριακή του ΝΕΟ Ληξουρίου της Β΄ Εθνικής, που έχει ενισχυθεί αρκετά (έχει αποκτήσει μεταξύ άλλων τους έμπειρους και με μακρά θητεία στην Α2, Νιφόρα, Βαβάτσικο, Χονδρογιάννη), με 76 – 60.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Ν.Ε.Ο.Λ. αγωνίζεται εδώ και χρόνια ο Ηλείος ψηλός, Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος (κατάγεται από τις Ράχες του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων). Στο χθεσινό ματς δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού για τον Κόροιβο οι: Μιχαλούτσος, Γκαβασιάδης και Κατσαβόπουλος.

Το επόμενο φιλικό για την ομαδα του Κ. Δελέγκου πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην Αχαγιά 82.

Γεννητούρια… στον ΝΕΟ Ληξουρίου

Ολόκληρη η οικογένεια του ΝΕΟΛ στέλνει στον παίκτη της ανδρικής ομάδας Γρηγόρη Τρυφωνόπουλο από τις Ράχες του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, και στη σύζυγό του Ζωή ολόθερμες και εγκάρδιες ευχές για τη γέννηση του γιου τους, που ήρθε προχθές στη ζωή. Γρηγόρη και Ζωή να σας ζήσει ο μπέμπης σας και να είναι πάντα γερός και δυνατός!

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο παίκτης εφτασε στο γηπεδο Αμαλιάδας λίγο πριν το φιλικό με τον Κόροιβο, για να αγωνιστεί στο ματς

Όλη η επικαιρότητα