Μπάσκετ

Κόροιβος: Κόντρα στους οικοδεσπότες στο τουρνουά του ΝΕΟΛ

Στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς θα βρεθεί ο Κόροιβος προκειμένου να λάβει μέρος σήμερα και αύριο στο καθιερωμένο τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο ο  τοπικός ΝΕΟΛ με την συμμετοχή και των ΑΟ Αγρινίου και Καλαμάτας.

Οι κυανόλευκοι θα ανοίξουν την αυλαία της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας στις 6 μ.μ. τους οικοδεσπότες που αγωνίζονται στην Β’ Εθνική ενώ ο άλλος αγώνας ανάμεσα στο Αγρίνιο (Α2 Εθνική) και την Καλαμάτα B.C. θα διεξαχθεί στις 8.30 μ.μ. Την Κυριακή θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Ότι θέση και να λάβει ο Κόροιβος, κάτι που άλλωστε έχει μικρή σημασία σε αυτή τη φάση, η ουσία είναι ότι οι αθλητές του Κώστα Δελέγκου θα δώσουν δυο ακόμα αγώνες προετοιμασίας μόλις μια εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, που έχει οριστεί για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και θα βρει την ηλειακή ομάδα αντιμέτωπη με τον Φίλιππο στην Βέροια.

Το σημερινό πρόγραμμα

18:00 ΝΕΟΛ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ

20:30 ΑΓΡΙΝΙΟ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Συγχαίρει Προμηθέα

Ο Κόροιβος συγχαίρει την ομάδα του Προμηθέα για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στο επίσης άξιο συγχαρητηρίων Περιστέρι! Μια σημαντική διάκριση για το επαρχιακό μπάσκετ!

Όλη η επικαιρότητα