Μπάσκετ

Κόροιβος: Σάββατο τελικά στις 5 μ.μ. το τζάμπολ με Καρδίτσα

Επιτέλους δράση για τις ομάδες του μπάσκετ, με αυτές τις Α2 Ανδρών να μπαίνουν στο χορό με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ανδρών.

Τρία παιχνίδια από αυτά, μεταξύ των οποίων και του Κοροίβου που αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Καρδίτσα κατόπιν επιθυμίας των φιλοξενούμενων, άλλαξαν είτε ημέρα διεξαγωγής, είτε ώρα, ώστε να διευκολυνθούν αμφότεροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε πως προκειμένου να διευκολυνθούν στη μετακίνησή τους οι ομάδες και κατόπιν συμφωνίας των εμπλεκόμενων σωματείων, αλλάζει η μέρα και η ώρα διεξαγωγής των εξής αγώνων στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών:

Κόροιβος Αμαλιάδας-Καρδίτσα: Θα διεξαχθεί στις 12/9 στις 17.00

Καβάλα-Αμύντας: Θα διεξαχθεί στις 12/9 στις 17.00

Παγκράτι-Φίλιππος Βέροιας: Θα διεξαχθεί στις 13/9 στις 16.00».

Eυχαριστήριο σε Χριστόπουλο

Ο ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ αισθάνεται βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου κον Χριστόπουλο Χρήστο, για την έμπρακτη βοήθειά του προς την ομάδα μας στις εξετάσεις των αθλητών μας. Στις δύσκολες συνθήκες που καλείται να λειτουργήσει ο αθλητισμός στην χώρα μας την φετινή χρονιά, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κος Χριστόπουλος, που αντιλαμβάνονται αυτές τις δυσκολίες και στέκονται αρωγοί δίπλα στην ομάδα μας. Κε Διοικητά σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Όλη η επικαιρότητα