Μπάσκετ

Κόροιβος: Φιλικές νίκες επί Κορίνθου και Καλαμάτας

Δύο φιλικά παιχνίδια έδωσε ο Κόροιβος την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Συγκεκριμένα την Κυριακή οι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΚΑΟ Κορίνθου της Β’ Εθνικής. Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, οι προπονητές Σορώτος και Δελέγκος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πλάνα τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Το σκορ διαμορφώθηκε στο 47-54 για τον Κόροιβο ενώ δεν αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς Παντελής Μαραγκάκης που απουσίαζε δικαιολογημένα.

Την Δευτέρα ο Κόοιβος φιλοξένησε στο κλειστό της Ήλιδας την ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C, ομάδα  Γ’ Εθνικής και το εν λόγω τεστ αποτέλεσε μια πολύ καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες εν όψει των υποχρεώσεών τους στο νέο πρωτάθλημα.

Ο coach Δελέγκος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες σε ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για την ομάδα σε λιγότερο από 24 ώρες ενώ για την ομάδα  δεν αγωνίστηκαν ξανά ο Μαραγκάκης που απουσίαζε δικαιολογημένα αλλά και ο Γιώργος Παπαδιονυσίου προληπτικά λόγω μικροτραυματισμού του στον αγώνα με τον ΚΑΟ Κορίνθου την προηγούμενη ημέρα. Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 61-50 υπέρ της ηλειακής ομάδας.

Η προετοιμασία του Κοροίβου συνεχίζεται καθημερινά με διπλές προπονήσεις ώστε να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Όλη η επικαιρότητα