Γ Εθνική

Κ. Παλούμπης (Γεν. Αρχηγός ΠΑΟ Βάρδας): «Πολύ δύσκολη έως τραγική η επιστροφή στη Γ΄ εθνική»

Αν θέλει η Πολιτεία να μας βοηθήσει και ειδικότερα η διοργανώτρια αρχή η ΕΠΟ, θα πρέπει να ξεκινήσει από την μείωση των εξόδων διαιτησίας,  τουλάχιστον στο μισό.

Αυτή τη στιγμή κάθε ομάδα πληρώνει περίπου 2000 ευρώ το μήνα για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που δίνει στο πρωτάθλημα. Αν μειωθούν τα έξοδα στο μισό, τότε οι ομάδες θα μπορούσαν να αναλάβουν το κόστος των rapid tests που βγαίνουν περίπου 700 ευρώ το μήνα για 30 άτομα.

Αν δεν επιθυμεί η ΕΠΟ τη μείωση του κόστους, τότε θα μπορούσε να αναλαμβάνει τα μισά έξοδα ή και να ορίζει παρατηρητές αγώνων και διαιτησίας με εντοπιότητα.

Είναι μια λύση αυτή. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω πως στο τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας μας με την Αχαϊκή, η διαιτησία ανήλθε στα 1150 ευρώ!!! Ένα τεράστιο ποσό για αγώνα  Γ΄ εθνικής! Καθώς ο Διαιτητής είχε έρθει από την Τρίπολή, οι βοηθοί του από τη Ζάκυνθο, ο Παρατηρητής Διαιτησίας από το Αγρίνιο, και ο Παρατηρητής Αγώνα από την Καλαμάτα! Λες και παίζουμε στη «Σουπερ – Λιγκ»! Όπως λοιπόν διαπιστώνετε και εσείς, χωρίς  βοήθεια αυτή την ώρα, με τα έξοδα μας να τρέχουν,  έχοντας ως γνωστό παίξει  έως τώρα μόνο τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε!  Διαφορετικά θα διαλύσουμε, ιδίως αν αργήσει  πολύ η  επανέναρξη του πρωταθλήματος! Για αυτό καλό  την πολιτεία μέσω της  Γ.Γ. Α.  η της ΕΠΟ,  να κοιτάξουν πολύ της ομάδες της Γ΄ εθνικής! Δεν είμαστε  επαγγελματίες παράγοντες, ερασιτέχνες είμαστε, και όπως όλος ο κόσμος έτσι και εμείς ως  ελεύθεροι επαγγελματίες που είμαστε οι περισσότεροι, πληττόμαστε από τον Κορωναιό!

Κάποτε που μας έστειλαν να αγωνιστούμε σε όμιλο με ομάδες των νησιών του Αιγαίου, μας είχαν υποσχεθεί  10.000  ενίσχυση! Στο τέλος πήραμε μόνο 5.000 και αυτά  με το ζόρι!

Αν είναι να γίνει το ίδιο και πάλι, ας τελειώνουμε καλύτερα εδώ, Διαφορετικά έρχεται η διάλυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, κατέληξε ο κ.  Κώστας Παλούμπης »!

Όλη η επικαιρότητα