Ηλεία Ποδόσφαιρο

Λάμπρος Κοσμάς: O Graphic – Video Designer από την Κρέστενα που σχεδιάζει φανέλες για την Εθνική Ελλάδας

Ακούστε το άρθρο

Ο Λάμπρος Κοσμάς κατάγεται από την Κρέστενα και εργάζεται ως Graphic – Video Designer στην εταιρεία Team234.

Πρόσφατα συνέλαβε την ιδέα να δημιουργήσει κάποια σχέδια για τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδας και όπως φαίνεται η ιδέα του είχε αρκετά μεγάλη απήχηση!

Ο Λάμπρος έδωσε σχήμα και χρώμα στο πρότζεκτ του και αφού το προμόταρε είδε πως η αντίδραση του κόσμου ήταν πολύ θετική. Μάλιστα, το μουσείο της εθνικής ομάδας στην Κρήτη ανέβασε στα social media του τα σχέδια που ετοίμασε ο Κρεστεναίος Graphic – Video Designer και λίγο αργότερα και η «επίσημη» Εθνική επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τους στείλει τα σχέδια που δημιούργησε.

«Πάντα με την ομάδα σκεφτόμαστε πως θα βελτιώνουμε και πως θα πηγαίνουμε να πράγματα ένα βήμα μπροστά ! Ήταν μια ιδέα που είχα στο μυαλό μου καιρό, ήθελα να σχεδιάσω μια φανέλα για την Εθνική μας ομάδα που θα ήθελε κάθε φίλαθλος να φορέσει, χαίρομαι ιδιαίτερα από τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου μέχρι τώρα, εξάλλου αυτή είναι και η δική μας ανταμοιβή σε τέτοιες περιπτώσεις, εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα και η εθνική μας να έχει μια τέτοια φανέλα», δήλωσε στην «Πατρίς σπορ» ο Ηλείος γραφίστας ο οποίος συν τοις άλλοις έχει σπουδάσει στην ΑΚΤΟ και έχει συνεργαστεί με γνωστούς όπως οι US, Νίκος Βουρλιώτης (NIVO) και Ημισκούμπρια ενώ μέσω photoshop έχει κερδίσει και μια φορά το βραβείο σύνθεσης του μήνα, επίτευγμα μεγάλο για έναν επαγγελματία του είδους.

Όλη η επικαιρότητα