Μπάσκετ

Λιόλιος: «Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης δεν καταλαβαίνουν από δημοκρατικές διαδικασίε

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε ο Βαγγέλης Λιόλιος εξαπολύοντας μεταξύ άλλων επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και γενικά στην απερχόμενη διοίκηση της ΕΟΚ.

Ο εκ των υποψηφίων προέδρων της ομοσπονδίας και ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας έκανε λόγο για… γεροντοκαμώματα, ενώ τόνισε πως δεν επιθυμούν τη διεξαγωγή των εκλογών, καθώς δεν τους βγαίνουν τα… κουκιά.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις Βαγγέλη Λιόλιου στον ΣΠΟΡFM Πάτρας:

«Αντί να βλέπουμε την επόμενη ημέρα, ασχολούμαστε με σαχλαμάρες, με πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να ασχολούμαστε. Το βασικότερο είναι να γίνουν εκλογές στην ΕΟΚ, να πάμε στην επόμενη ημέρα. Δεν βλέπω, δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι να θέλουν να γίνουν εκλογές. Να ξέρουν, όμως, ότι σε λίγες ημέρες, σε έναν μήνα θα αλλάξουν όλα. Τι νόημα έχει, λοιπόν, όλη αυτή η στάση;

Βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους που βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ, να μην θέλουν να αποχωρήσουν και να είναι κλειδωμένοι στις θέσεις τους. Πραγματικά είναι απορίας άξιον το γιατί. Πρόκειται για ένα γινάτι, για γεροντοκαμώματα, κανείς δεν το καταλαβαίνει… Μπορεί και να τους φαίνεται περίεργο που δεν θα είναι παρόντες στην επόμενη ημέρα της Ομοσπονδίας.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία διευκόλυνε όλες τις Ομοσπονδίες. Φαίνεται πως στην ΕΟΚ ψάχνουν τρόπο, είτε να μην γίνουν εκλογές, είτε να μην ψηφίσουν όλα τα σωματεία. Αν οι εκλογές γίνουν ηλεκτρονικά θα ψηφίσουν και τα 510 σωματεία. Προφανώς δεν τους βγαίνουν τα κουκιά έτσι. Άμα έβγαιναν τα κουκιά θα είχαν ήδη κάνει εκλογές, προφανώς δεν τους βγαίνουν… Ο κ. Βασιλακόπουλος, ο κ. Τσαγκρώνης και οι συν αυτώ προφανώς δεν καταλαβαίνουν από δημοκρατικές διαδικασίες. Θεωρούν ότι είναι υπεράνω του Νόμου και έχουν το αλάθητο.

Τις τελευταίες ημέρες η Ομοσπονδία χωρίς καμία απόφαση Δ.Σ. έκρινε ότι έπρεπε να πληρώσει 136.000 ευρώ, εξοφλώντας κάποια τιμολόγια, κάποια κινητά τηλέφωνα και βενζίνες των ίδιων, κλπ».

Όλη η επικαιρότητα