Ηλεία

Μαγική βραδιά στο Επιτάλιο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Επί της αλός»

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης…

 

Μια εξαιρετική βραδιά, με μελωδική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή τόσο από το κοινό του Επιταλίου όσο και από την ευρύτερη περιοχή, αποτέλεσε η πρώτη εκδήλωση του καλοκαιρινού φεστιβάλ «Επιτάλιο 2020».

Το ειδυλλιακό περιβάλλον και το γεμάτο φαναράκια σκηνικό, στον ηχόκηπο του αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου, σε συνδυασμό με το ταλέντο και τη μαεστρία στην κιθάρα από τον Γιώργο Καφεντζή, κέρδισε τον θαυμασμό όλων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε κλασικά κιθαριστικά κομμάτια, καθώς κι έντεχνα ελληνικά.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου «Επί της αλός» διοργάνωσε μια μαγική βραδιά και υποδέχτηκε το κοινό με χαρά τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη από τον Κορωναιό. Ο σύλλογος μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο προσφέροντας αναψυκτικά και δροσιστικά ποτά.

Υπάρχει, όμως και συνέχεια στις εκδηλώσεις του συλλόγου και το πρώτο φεστιβάλ που διοργανώνει το φετινό καλοκαίρι. Αρχικά, το ερχόμενο Σάββατο, 2 Αυγούστου 2020 στον Παιδόκοσμο Επιταλίου (είσοδος δωρεάν), με το μουσικό σχήμα «Banda Morena» (ώρα έναρξης στις 9:30 μμ), που θα διασκεδάσει το κοινό με ένα πολύ κεφάτο πρόγραμμα.

Την Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020, θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας «Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο» σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Τέλος ο σύλλογος προγραμματίζει πεζοπορία και ποδηλατοδρομία στο Επιτάλιο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Όλη η επικαιρότητα