ΕΠΣ Ηλείας

Μαρίνα Πρίφτη Τζιτζογλάκη: Προσφορά στο LM Village

«Θέλω να γεμίζω χαρά τους συνανθρώπους μας!»

Πριν λίγο καιρό οι πρόσφυγες από το L.M.VILLAGE ζήτησαν τρεις μπάλες ποδοσφαίρου για να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους και οι υπεύθυνοι απευθύνθηκαν στην πραγματικά εξαιρετική κυρία Μαρίνα Πρίφτη Τζιτζογλάκη, γνωστή για την αγάπη της για τον αθλητισμό και τον άνθρωπο.

Η Αντιπρόεδρος λοιπόν της Δόξας Ν. Μανωλάδας,  ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα στέλνοντας τις μπάλες και προσφέροντας χαρά σε όλους.

Η ίδια μιλώντας στην «Πατρίς Σπορ» για αυτή την χειρονομία της τόνισε: «Είναι τιμή για μένα και τον ιστορικό σύλλογο της Δόξας Ν. Μανωλάδας να προσφέρουμε κάτι από το υστέρημά μας, και να γεμίζουμε  με χαρά  τους  συνανθρώπους μας! Πόσο μάλλον τους συγκεκριμένους πρόσφυγες  από το L.M.VILLAGE! Άλλωστε να ξέρεται δεν είναι η πρώτη φορά που η Δόξα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, και προσφέρει κοινωνικό έργο, καθώς και στο παρελθόν το έχει επαναλάβει! Υγεία  σε όλους, υπομονή και κουράγιο, ώστε να βγούμε νικητές και από αυτό το κύμα της πανδημίας, επιστρέφοντας όσο γίνεται γρηγορότερα στα γήπεδα και γενικότερα στον αθλητισμό»!

Όλη η επικαιρότητα