Ηλεία

Μετά από ένα χρόνο και πάλι στη σκηνή…

Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ»,επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο 2ο Φεστιβάλ Μονοπράκτων Ερασιτεχνικών Ομάδων

Η Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ», επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές ομάδες απ΄όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχει στο 2ο Φεστιβάλ Μονοπράκτων Ερασιτεχνικών Ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 27- 28 και 29 Αυγούστου στα Φιλιατρά.

Το φεστιβάλ διοργανώνει το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο και οι «ερασιΤΕΧΝΕΣ» θα συμμετάσχουν με την μονόπρακτη κωμωδία: «Η Αμαλιαδαία πεθερά»! Η σκηνοθεσία είναι του Χάρη Κότσιφα, ενώ το έργο έγραψε το μέλος της ομάδας και   βοηθός σκηνοθέτη Ελένη Σκορδίλη.

«Η ομάδα μας επιλέχτηκε ανάμεσα σε πολλές ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα να συμμετάσχει στο 2ο Φεστιβάλ Μονοπράκτων ερασιτεχνικών ομάδων, που διοργανώνει το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο.

Μας δίνει  μεγάλη χαρά που μετά από έναν χρόνο θα βρεθούμε και πάλι στη σκηνή», δήλωσε ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ» κ. Χ. Κότσιφας

Ευχαριστούμε πολύ την επιτροπή του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου  που μας δίνει τη χαρά να συναντήσουμε πάλι “αδέλφια” ερασιτέχνες από πολλές ομάδες,  αλλά και να γνωρίσουμε καινούριους φίλους από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Μας δίνει επίσης μεγάλη χαρά που μετά από έναν χρόνο θα βρεθούμε και πάλι στη σκηνή.

Το έργο μας, αν όλα πάνε καλά με τον covid, σύντομα θα παρουσιαστεί και στην πόλη μας. Μας έχει λείψει πολύ ο κόσμος και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να βρεθούμε  και πάλι», δήλωσε ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας Χάρης Κότσιφας.

Στην παράσταση, που υπόσχεται πολύ γέλιο, παίζουν: Ηλίας Καπετανάκος, Γιάννα Γούναρη, Αργυρώ Αντωνοπούλου, Αντώνης Λουκόπουλος, Ελένη Σκορδίλη και Ρένα Πολάτου – Παπαδοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα