Ηλεία

Μηνυτήρια αναφορά για τους παθολόγους από τον διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου Ηλείας κος Χρήστος Χριστόπουλος, έχει υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά των παθολόγων του γενικού νοσοκομείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία οι γιατροί παίρνουν αναρρωτικές άδειες, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα, απλά και μόνο για να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της κλινικής και όλου του νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Σήμερα γι’ αυτό το θέμα θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα ο διοικητής του νοσοκομείου κος Χριστόπουλος, ο διευθυντής του Τμήματος ΩΡΛ καθώς και η κα Βασιλείου προϊσταμένη της Ιατρικής υπηρεσίας του γενικού νοσοκομείου Πύργου, ενώ σήμερα ή το αργότερο αύριο θα κληθούν να καταθέσουν και οι γιατροί της παθολογικής κλινικής.

Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο σίγουρα επηρεάζει τη λειτουργία του μεγαλύτερου νοσηλευτικού Ιδρύματος του νομού, αφού αυτή η «κόντρα» δεν βοηθά στην ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Δυο ασθενείς στην κλινική covid-19, μπαίνουν άμεσα άλλοι δύο

Όσον αφορά τώρα τη «μάχη» που δίνεται για τον κορωνοϊό, έως χθες αργά το απόγευμα στην κλινική covid-19 του γενικού νοσοκομείου Πύργου βρίσκονταν δύο ασθενείς, ενώ υπάρχουν δύο ακόμη διαπιστωμένα κρούσματα, που πολύ πιθανόν να μπουν και αυτά σήμερα (ίσως να μπήκαν και χθες αργά το βράδυ). Στη ΜΕΘ covid-19 δεν υπάρχει πάντως αυτή τη στιγμή κανένας ασθενής.

Συνεχείς αιτήσεις για νέους ιατρούς

Τέλος για την ενίσχυση του νοσοκομείου και των κλινικών του με νέους ιατρούς, η διοίκηση συνεχίζει τις κινήσεις της, με συνεχή έγγραφα στην 6η ΥΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας και ευελπιστεί ότι τελικά και το νοσοκομείο του Πύργου αλλά και τα άλλα δύο μεγάλα νοσοκομεία του νομού, θα έχουν σύντομα νέους γιατρούς προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες του ηλειακού πληθυσμού.

Όλη η επικαιρότητα