Ηλεία Μουσική Πολιτισμός

Μοναδικές μουσικές στιγμές στην Ηλεία

Σε ένα μουσικό χορό έχει βρεθεί όλος ο νομός Ηλείας με τις πολιτιστικές  εκδηλώσεις που διοργανώνει φέτος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία του Κακόβατου. Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους BANDA MORENA με το πλούσιο ρεπερτόριο και το αστείρευτο ταλέντο της, γέμισε με λαϊκές μελωδίες όλη την πλατεία χαρίζοντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης όχι μόνο στους κατοίκους του Κακόβατου αλλά και των γύρω περιοχών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Την σκυτάλη πήραν οι ΡΟΥΑ ΜΑΤ το επόμενο βράδυ στο λιμάνι του Κατακόλου. Το συγκρότημα με την νεανική του διάθεση και στηριζόμενο στο  ταλέντο του και την αγάπη του για την μουσική ξεσήκωσε τους πελάτες των καταστημάτων  με την εκτέλεση αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών .

Το εβδομαδιαίο μουσικό ταξίδι σταμάτησε στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί, ο Ηλείος Κωνσταντίνος Πετρόπουλος με την μπάντα του διασκέδασε τους κατοίκους της Αμαλιάδας με έντεχνα και ροκ κομμάτια τόσο της δικής του προσωπικής δισκογραφίας όσο και γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις που στέφθηκαν με επιτυχία, εκτός από τις στιγμές διασκέδασης που προσέφεραν στους πολίτες, έδωσαν την ευκαιρία στους επαγγελματίες της εστίασης να δουν τα καταστήματά τους να γεμίζουν και πάλι με κόσμο έπειτα από μια δύσκολη οικονομική χρονιά εξαιτίας της πανδημίας.

Άλλωστε, στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εκτός από την ψυχαγωγία των πολιτών, είναι να σταθεί δίπλα στον επαγγελματία της περιοχής.  Αυτός είναι και ο λόγος που  σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα αλλά και στις υπόλοιπες που έχουν προγραμματισθεί  δεν υπάρχουν καθίσματα, ενώ τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επιτρέπεται και η συγκέντρωση όρθιων .

Όλες τις εκδηλώσεις, εκτός από το πλήθος του κόσμου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκο Κοροβέση, τίμησαν και με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ηλείας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Δήμαρχος Ήλιδας Ιωάννης Λυμπέρης.

Δείτε Φωτογραφίες: 

Το «μουσικό ταξίδι» συνεχίζεται…

Όλη η επικαιρότητα