Περίεργα

Μπήκε με το νυφικό στο μαγαζί που εργαζόταν και τον εκβίαζε να την παντρευτεί! (Βίντεο)

Άναυδοι έμειναν οι πελάτες στο πολυκατάστημα Target, στο Las Vegas όταν είδαν μια γυναίκα με νυφικό να εισβάλλει μαζί με έναν πάστορα και μια παράνυμφο. Η νεαρή γυναίκα ήθελε να παντρευτεί πάση θυσία μετά από χρόνια αναμονής και αποφάσισε να στήσει κυριολεκτικά ενέδρα στον υποψήφιο γαμπρό, στο χώρο της εργασίας του.

Η νεαρή γυναίκα “μπούκαρε” στο μαγαζί και άρχισε να φωνάζει: “Έβαλες αυτό το δαχτυλίδι στο χέρι μου πριν δυο χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα ή να το βγάλεις ή να με παντρευτείς επιτέλους”. Ο άντρας που εκείνη την ώρα τοποθετούσε εμπορεύματα στα ράφια έπαθε σοκ όπως και όλοι οι παραβρισκόμενοι.

Ένας εκ των πελατών κατέγραψε με την κάμερά του το περιστατικό, το οποίο δημοσίευσε τόσο στο Tik Tok όσο και στο Reddit. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια από τους χρήστες των συγκεκριμένων μέσων έπεσαν βροχή: “Μα καλά δε μπορούσε τουλάχιστον να περιμένει να τελειώσει τη βάρδιά του και μετά να ξεσπάσει πάνω του;” αναρωτήθηκε κάποιος ενώ άλλοι διαπίστωναν πως είχαν καιρό να δουν ένα τόσο ξεκαρδιστικό βίντεο.

Προς απογοήτευση όλων όμως, ο πελάτης δε δημοσίευσε την έκβαση της παράδοξης πρότασης γάμου και έτσι όλοι έμειναν με την απορία: Τελικά παντρεύτηκαν ή όχι;

Δείτε το βίντεο:

We are getting married right now! from r/weddingshaming

Όλη η επικαιρότητα