ΕΠΣ Ηλείας

Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Κάτω Σαμικό

Κ.  Κουής (Πρόεδρος Τ.Κ.) «Αναγκαίο για τη νεολαία της περιοχής και όχι μόνο!»

Το Κάτω Σαμικό αποκτά το δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου. Η νεολαία της κοινότητας του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, σε λίγους μήνες θα έχει τη δυνατότητα να μπορεί να αθλείται στο δικό της γήπεδο αφού οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες περίπου, έχουν τοποθετηθεί τα γκολπόστ κι έχει γίνει η πρώτη σπορά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα φτιαχτούν αποδυτήρια αλλά και κερκίδα.

Το γήπεδο του Κ. Σαμικού, το οποίο κατασκευάζεται από το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αναμένεται να είναι έτοιμο την άνοιξη. Οι φωτογραφίες που βλέπετε παραχωρήθηκαν από τους δύο ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Βρίνας, Διονύση Κιάμο και Βασίλη Κουή, οι οποίοι κατάγονται από το Κ. Σαμικό και αδημονούν να πατήσουν το γήπεδο του χωριού τους.

Οι δύο πολύ καλοί μεσοεπιθετικοί είναι τα τελευταία 4 χρόνια βασικά στελέχη του Κεραυνού (ο Κουής με ένα διάλειμμα ενός έτους, τη σεζόν 2018-2019, που είχε πάει σε Ξενοφώντα και Μακρίσια) και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να ανέλθει φέτος η ομάδα της Βρίνας στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Εκεί όπου διάγει πολύ καλή πορεία, ούσα στην 5η θέση της βαθμολογίας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Στα σκαριά η δημιουργία νέας ομάδας»

«Στην Πατρίς – Σπορ» αναφορικά με το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Κάτω Σαμικό  ο Πρόεδρος της κοινότητας τόνισε:  Η νεολαία της κοινότητας μας,  σε λίγους μήνες θα έχει τη δυνατότητα να μπορεί να αθλείται πλέον στο δικό της γήπεδο. Ένα γήπεδο  πλησίον της πανέμορφης παραλίας του χωριού μας και του Δήμου μας, μια από τις καλύτερες,  όχι μόνο στην Ηλεία, αλλά και στην Ελλάδα! Οι εργασίες λοιπόν στο χώρο αυτό, έχουν ξεκινήσει  από τον Οκτώβριο  μήνα, έχουν τοποθετηθεί  ήδη τα γκολπόστ, έχει γίνει η περίφραξη,  κι έχει γίνει η πρώτη σπορά στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος  σιγά – σιγά μοιάζει με ένα καταπράσινο «χαλί»! Εν συνεχεία θα φτιαχτούν αποδυτήρια αλλά και κερκίδα, ενώ υπάρχει σκέψη κάποια στιγμή να μπουν και προβολείς, έτσι ώστε την καλοκαιρινή περίοδο με την ζέστη, να μπορούν τις βραδινές ώρες οι επισκέπτες στην περιοχή καθώς και οι λουόμενοι να το απολαμβάνουν. Το γήπεδο του Κ. Σαμικού, το οποίο κατασκευάζεται από το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αναμένεται να είναι έτοιμο την άνοιξη, και ο αρχικός σκοπός της κατασκευής του ήταν μόνο οι αθλοπαιδιές. Όμως βλέποντας  αυτό  το μικρό «στολίδι», μας γεννήθηκε η ιδέα τόσο σε εμένα, όσο  και σε κάποιους  άλλους παράγοντες, και ιδίως  στην νεολαία του χωριού και της ευρύτερης περιοχής  των  παραλιμνίων και όχι μόνο κοινοτήτων,  η δημιουργία μιας νέας ομάδας! Η οποία πως δεν σας κρύβω ότι βρίσκεται στα «σκαριά», και δεν αποκλείεται τη νέα περίοδο αν όλα πάνε καλά, να την δείτε για πρώτη φορά να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  της ΕΠΣ Ηλείας! Με την ευκαιρία που μου δίνεται σήμερα, ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρέστενας κ. Σάκη Μπαλιούκο καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτή την τόσο σημαντική  τους πρωτοβουλία, και εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά»!

Όλη η επικαιρότητα