ΕΠΣ Ηλείας

Νίκος Αλεξανδρόπουλος (Προπονητής Κεραυνού Βρίνας): «Πρωταγωνιστές …οι παίκτες μου»

«Μοναδικός  στόχος μας η παραμονή στην Α1»  

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο Δεύτερο , το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με την τετράδα της κορυφής(Πανηλειακός, Νίκη Τραγανού, Ξενοφών Κρεστένων και Αστέρας  Αμαλιάδας), να γίνεται πλέον δυάδα,  και πλέον να οδηγούν την «κούρσα» , Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού! Σε ένα πρωτάθλημα βέβαια που έχει πολύ δρόμο ακόμα , και πολλές εκπλήξεις, σαν αυτή του Κεραυνού Βρίνας επι του Αλφειού Επιταλίου!

Παίρνοντας αφορμή λοιπόν από την 5 η αγωνιστική, η «Πατρίς – Σπορ», ζήτησε τη γνώμη για το νέο πρωτάθλημα της Α1, το έως τώρα ξεκίνημα της ομάδας του,  και το  πως βλέπει να εξελίσσεται, του τεχνικού του «νεοφώτιστου» Κεραυνού Βρίνας ,Νίκου Αλεξανδρόπουλου!  Του  τεχνικού που είδε την ομάδα του το απόγευμα της Κυριακής, να κερδίζει στο γήπεδο Καλλικώμου τον Αλφειό  Επιταλίου με 2 – 0!

 Νίκο  πως  είδες  την ομάδα σου κόντρα στον Αλφειό?

«Η ομάδα μας όπως ξέρεται είναι «νεοφώτιστη» στην κατηγορία, και παίζει όλα  τα ματς ! Μπορεί βέβαια  να μην έχει την εμπειρία άλλων παραδοσιακών ομάδων της Α1 κατηγορίας, όμως τα παιδιά τα δίνουν όλα! Έτσι και με τον Αλφειό, η ομάδα μπήκε στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα, και τα κατάφερε, όντας καλά διαβασμένη»!

Που οφείλεται η έως τώρα πορεία του Κεραυνού, και ποια η συνέχεια?

«Στην προσπάθεια που κάνει φέτος η νεοφώτιστη ομάδα του Κεραυνού, πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες με τις εμφανίσεις τους μέσα στο γήπεδο και θέλω να τους συγχαρώ για τη μεγάλη προσπάθειά τους μέχρι στιγμής, εν μέσω προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε. Προβλήματα που λίγο πολύ παρουσιάζονται κατά καιρούς σχεδόν σε όλες τις ομάδες… Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε μια ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία από την Α1, αλλά δουλεύουμε για να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι. Μπορεί να έχουμε 9 βαθμούς, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα, βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας για να φτάσουμε ως το τέλος. Ο στόχος μας είναι, αν τα καταφέρουμε, να μην είμαστε στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την παραμονή μας στην κατηγορία»

Πιστεύεις ότι ο Κεραυνός μπορεί να κάνει την υπέρβαση?

«Όπως σας προανέφερα τα παιδιά δουλεύουν  πολύ στις προπονήσεις , και κάθε μερα προσπαθούμε να γινόμαστε και καλύτεροι! Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς για προγνωστικά, καθώς το πρωτάθλημα έχει μεγάλη διάρκεια, όμως εμείς με στήριγμα την έδρα μας και τον «ενθουσιασμό» του πρωτάρη στην κατηγορία,  θα κάνουμε ταμείο στο τέλος, και  πιστεύω  έστω  και μέσω  των μπαράζ παραμονής, να πετύχουμε το θαυμα της παραμονής»!

Γενικότερα Νίκο πως βλέπεις  έως τώρα τη ροή του πρωταθλήματος?

«Είναι ένα πρωτάθλημα φέτος τριών ταχυτήτων, όπως τουλάχιστον έχουν δείξει οι έως τώρα πέντε αγωνιστικές!  Για την ώρα τουλάχιστον, φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα «σπάσει»  η τετράδα της  κορυφής  των: Πανηλειακού, Νίκης , Ξενοφώντα Κρεστένων και Αστέρα Αμαλιάδας , με τη διαφορά  ότι οι τρείς πρώτες, είναι σε καλύτερη μοίρα από την ομάδα του Αστέρα , ελέω ολοκληρωμένης προετοιμασίας ».

Όλη η επικαιρότητα