Αθλητισμός

Νίκος Κρανίτης: ∆ήλωσε «παρών» στο Ευρωπαϊκό της Βασιλείας!

Με τον Νίκο Ηλιόπουλο να κυνηγά το όνειρο της Ολυμπιακής πρόκρισης μέσα από το σύνθετο ατομικό και με τους Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Νικόλα Κρανίτη να κάνουν τη δική τους προσπάθεια σε κρίκους και σε έδαφος, άνοιξε για τα ελληνικά χρώματα ο προκριματικός των ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας.

Ο Νικόλας Κρανίτης από το Λέπρεο της Νέας Φιγαλείας δήλωσε «παρών» για την Εθνική ανδρών δήλωσε παίρνοντας 10,566 βαθμούς στο έδαφος στην επανεμφάνισή του στα ταπί έπειτα από περίπου 20 μήνες και έχοντας επίσης περιορισμένο χρονικό διάστημα προετοιμασίας.

Έστειλε μήνυμα ο «άρχοντας των κρίκων»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με άριστη εκτέλεση του προγράμματός του συγκέντρωσε 15.366 βαθμούς στον προκριματικό των κρίκων και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του ενόψει του σημερινού τελικού. Περίμενε αυτόν τον αγώνα με ανυπομονησία. Οι ακυρώσεις των προηγούμενων αγώνων του τον έκαναν να έχει μεγάλη ανυπομονησία αφού ήξερε πως ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήγε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βασιλείας όχι απλά για να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και φρόντισε να στείλει μήνυμα προς τους αντιπάλους του από τον προκριματικό. Ο άρχοντας των κρίκων συγκέντρωσε 15.366 και φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων αφού είναι δεδομένη τόσο η πρόκρισή του στον τελικό και μάλιστα ως πρώτος αφού κανείς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν μπορεί να φτάσει αυτή την βαθμολογία.

Έτσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε ότι όχι απλά έχει ξεπεράσει τον μεγάλο τραυματισμό του στον ώμο, αλλά ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του βάθρου.

Όλη η επικαιρότητα