Ηλεία

Νίκος Παναγόπουλος: «Θετικός στον COVID-19 εγώ και η κοπέλα μου»

Έγραψε ο νεαρός Νίκος Παναγόπουλος από το Καράτουλα δείχνοντας ευαισθησία για την προστασία της υγείας των συνανθρώπων του

Πτωτική ήταν η τάση για τα κρούσματα χθες στην Ηλεία αφού ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε μόνο τρία (3).

Πάντως εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία τόσο στις περιοχές του Πύργου (κυρίως στο Καράτουλα) όπου παρατηρήθηκαν πρόσφατα κάποια κρούσματα, όσο και στις περιοχές του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων, με τους κατοίκους αυτών των περιοχών να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά τις μετακινήσεις τους και φυσικά τις επαφές τους με άλλους ανθρώπους και όλα αυτά για να μην διαδοθεί ο ιός.

Εν τω μεταξύ άξια συγχαρητηρίων μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση ενός νεαρού από την περιοχή του Καράτουλα, ο οποίος ανακοίνωσε στο Facebook ότι νοσεί και αυτός και η κοπέλα του, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ευαισθησία του, όσον αφορά την προστασία των συμπολιτών του.

Ο Νίκος Παναγόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο facebook (φωτο).

«Θετικός στον COVID-19 είμαι εγώ και η κοπέλα μου, είμαι σε καραντίνα για 15 μέρες. Το περνάμε σε ελαφριά μορφή με κάποια δέκατα πυρετού και με ένα μικρό Πονοκέφαλο. Κυκλοφορούμε με μάσκες μέσα στο σπίτι καθώς οι δικοί μου δεν έχουν συμπτώματα ακόμη».

Αυτές οι κινήσεις όχι μόνο δεν είναι καταδικαστέες αλλά αντίθετα δείχνουν ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν το ψυχικό σθένος να ενημερώνουν τους συμπολίτες τους ότι νοσούν προκειμένου να προλάβουν τη διάδοση του ιού κυρίως σε αυτούς οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ο κορωνοϊός σίγουρα είναι μία σοβαρή ασθένεια, αλλά δεν είναι … λέπρα, για να δείχνουμε τους ανθρώπους που νοσούν με το δάχτυλο.

Όλη η επικαιρότητα