Ελλάδα

Νεκρός 71χρονος μετά από χειρουργείο – Τι καταγγέλλουν τα παιδιά του: “Εκανε επέμβαση ενώ δεν είχε καρκίνο και κατέληξε”

Δικαίωση για τον θάνατο του πατέρα τους αναζητούν τα δύο παιδιά του, καθώς όπως υποστηρίζουν, ο 71χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο από λάθος διάγνωσης για καρκίνο και εκεί κατέληξε.

Όπως είπε ο γιος του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, ο πατέρας του “έφυγε” από ιατρικό λάθος. “Είχε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Μας είπαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο”. Ωστόσο σύμφωνα με άλλον γιατρό, ο 71χρονος δεν μπορούσε να χειρουργηθεί λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

“Μου είχαν πει ότι με μια αρχική μικροεπέμβαση που είχαν κάνει, θεωρούσαν ότι ο πατέρας μου είχε καρκίνο” είπε η κόρη του. Μετά το χειρουργείο, ο ηλικιωμένος συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως οι γιατροί τους καθησύχαζαν. Όπως λέει ο γιος του, τον έβαλαν ξανά στο χειρουργείο και τότε άρχισε να ανησυχεί. “Μου είπαν ότι θα πάει εντατική και λίγο μετά ότι κατέληξε”.

Σύμφωνα με τα δύο αδέλφια ακόμα και μετά από δύο χρόνια που “έφυγε” ο πατέρας τους, κανείς δεν τους έχει δώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του. “Δεν έγινε νεκροψία – νεκροτομή. Μόνο ένα χαρτί έχω πάρει που λέει ότι ο πατέρας μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς” είπε ο γιος του.

Παρόλα αυτά έγγραφα που έχουν στην κατοχή τους τα δύο παιδιά του αποδεικνύουν ότι οι εξετάσεις του πατέρα τους ήταν καλές και δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του 71χρονου, Γρηγόρη Λέων, πολλά από τα στοιχεία που έχουν οι ιατροδικαστές στα χέρια τους αποδεικνύουν ότι πράγματι τα παιδιά του έχουν δίκιο. Η οικογένεια πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του νοσοκομείου.

via

Όλη η επικαιρότητα