Ηλεία

Νοσοκομείο Πύργου: Θετική στον κορωνοϊό μια νοσηλεύτρια

Θετική στον κορωνοϊό (covid-19) βρέθηκε σήμερα νοσηλεύτρια στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, μετά από rapid τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Αμέσως η διοίκηση του νοσοκομείου και ο κος Χριστόπουλος προσωπικά, ζήτησε να υποβληθούν σε τεστ όλοι όσοι-ες είχαν έρθει σε επαφή με την νοσηλεύτρια και έως απόψε το βράδυ όλα τα δείγματα που πάρθηκαν ήταν αρνητικά.

Η νοσηλεύτρια υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ του οποίου τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο, όπως φυσικά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του νοσοκομείου οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί της. Για όσο διάστημα αναμένονταν τα αποτελέσματα των τεστ, το προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο είχε ήρθε σε επαφή με την νοσηλεύτρια είχε τεθεί σε προσωρινή καραντίνα.

Για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε μία σχετική αναστάτωση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, το οποίο όμως λειτούργησε σήμερα κανονικά, έστω και με περιορισμένο προσωπικό, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την εξυπηρέτηση των ασθενών, οι οποίοι προσήλθαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Ανάλογα με το τι θα δείξουν και οι μοριακοί έλεγχοι, η διοίκηση του νοσοκομείου θα προχωρήσει φυσικά στις ενέργειες που αναφέρει το πρωτόκολλο για την αποφυγή διάδοσης του ιού.

Όλη η επικαιρότητα